Cadouri personale

Mai este putin pana la Craciun, si deja am intrat in febra gasirii cadourilor celor mai potrivite pentru cei apropiati. Anul acesta m-am hotarat sa nu mai alerg dupa cadouri prin magazinele aglomerate, si sa ofer cadouri personalizate sub forma unor produse handmade care sunt mai frumoase si originale. Nu sunt oricum adepta cadourilor scumpe, ca un gest de snobism, fiindca valoarea cadoului nu se masoara in bani, ci in semnificatia lui.

profiart.roPentru mine cel mai reusit cadou este acela care indeplineste cea mai intima dorinta a celui care il primeste. Sunt amatoare de cadouri personalizate, simbolice a caror alegere este o adevarata provocare. Anul acesta toti cei dragi vor avea parte de o surpriza : vor primi cadouri cu o amprenta personala. M-am inarmat cu rabdare si cu materie prima :rasina diferite modele, am cumparat hartie quilling; diverse accesorii si cu multa indemanare capatata prin practica, am pornit la drum. Quilling-ul este o formă de artă care implică utilizarea de benzi de hârtie care sunt rulate în forme diferite şi lipite împreună pentru a crea modele decorative. Am constatat ca tehnica quilling este mai putin cunoscuta, ba chiar cei care inteleg cat de cat despre ce este vorba sunt destul de reticenti.

Chiar daca par fragile, bijuteriile reproduse prin aceasta modalitate, sunt de anduranta si trebuie sa le recunoastem valoarea de produse unicat, handmade. Daca vrei sa surprinzi cu adevarat si cadoul tau sa provoace o adevarata bucurie, ofera cadouri personalizate , de ce nu chiar o felicitare construita de tine? Poti deveni un Mos Craciun darnic si indragit care isi surprinde si alinta cu un cadou drag pe cei din jurul lui. Cadourile surpriza sunt cele mai placute, de aceea ni le dorim cu totii, indiferent de forma sau momentul in care le primim. Haide sa nu optam pentru lucruri mari si valoaroase, ci sa alegem cadouri amuzante, care sa transmita implicarea noastra!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns