Ceva nou de citit

Era o zi calduroasa de vara, nu imi venea sa ies afara din casa din cauza caniculei, iar in casa nu aveam ce sa fac, ma plictiseam. Ca sa mai scap de plictiseala m-am gandit sa citesc ceva, iar cum cartile din biblioteca mea nu foarte mare le citisem, am decis sa caut pe internet ceva interesant de citit.

cititSi unde puteam sa gasesc ceva interesant de citit decat pe un blog de calitate? Stiam ca unii bloggeri scriu articole foarte bune , de fapt stiam cate ceva despre blogging. Asa ca am inceput sa intru pe diferite bloguri, in special ma interesau cele bazate pe mai multe nise, cum ar fi: sport educatie, cultura, sanatate, frumusete si de ce nu si moda. Am gasit mai multe bloguri de acest fel si aruncand cate un ochi pe fiecare in parte, la un moment dat am dat peste unul care mi-a atras atentia. Site-ul se numea chifane.eu si la prima vedere mi s-a parut ca e exact ce caut eu. Avea articole in toate domeniile care ma interesau si am hotarat sa citesc cateva dintre ele. Am ramas placut impresionat cand am vazut ca articolele sunt unele de calitate si scrise bine, asa ca mi-am petrecut ceva timp pe acest chat. Am citit aproape tot ce mi s-a parut interesant, mai ales unele articole in care erau relatate problemele de cuplu si din care aveam de invatat cate ceva.

Apoi am intrat la seciunea Frumusete, deoarece tin sa va spun ca sunt un barbat caruia ii place sa isi ingrijeasca aspectul fizic. Aici am aflat lucruri pe care nu le stiam, de exemplu ca unele alimente pot avea un efect anti-imbatranire. De fapt auzisem despre acest lucru, dar nu citisem niciodata. Am citit articolul cu atentie si am bagat bine la cap ce scria in el, deoarece aveam ceva de invatat si din acest articol. Timpul a trecut pe neasteptate, iar eu am fost foarte bucuros, deoarece scapasem si de plictiseala si invatasem si cateva lucruri noi.

Cred ca o sa mai revin pe acest site, deoarece mi-au placut articolele de acolo si o sa il recomand tuturor cunoscutilor pasionati de citit.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns