click aici

Cum sa facem rost de bani


Traim intr-o lume in care nevoia de bani este pe zi ce trece tot mai vizibila si face oamenii sa fie tot mai recalcitranti, mai neintelegatori si chiar mai… rai, din pacate. Conceptul de credite bancare a scazut mult in ochii majoritatii si asta nu din cauza serviciilor pe care le ofera bancile ci pentru ca pur si simplu au ajuns sa nu isi mai permita sa faca un imprumut la o banca din cauza salariilormizere.

Singura oaza de lumina sunt asa numitele credite de nevoi personale care le mai permit oamenilor sa faca un imprumut pe care sa il poata returna la timp.

Pe toti ne macina si ne va macina intotdeauna problema banilor, tot timpul ne vom intreba cum sa facem rost de bani, fie ca este vorba de o problema de sanatate sau o problema casnica… mereu avem nevoie de bani.

Insa intotdeauna vor exista raspunsuri la problemele noastre avand in vedere ca intotdeauna va exista o speranta in sufletul nostru si mereu se vir gasi persoane gata sa ne ajute… persoane care vor aparea in calea noastra atunci cand ne asteptam mai putin.

Asa suntem noi oamenii, sortiti miilor de incercari insa, tot sortiti sa biruim mereu. Pana la urma creditele nu sunt un bau-bau de care sa ne speriem ci pot reprezenta o varianta de rezolvare a problemelor noastre. Iar cu tehnologia in continua dezvoltare sunt sigur ca toate vor avea o rezolvare, mai devreme sau mai tarziu. Capul sus, privirea inainte…pentru ca.. si maine este o zi!

 

 

 

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Calitate la superlativ

In ziua de azi auzim tot mai multe atat in media cat si in online despre calitatea wserviciilor diferitelor organizatii,

Dificil dar frumos

Nu conteaza cat de greu este, nu conteaza prin ce dificultati trecem…. nu, nu este vorba de ceea ce viata

Un zambet

Bruxismul se manifesta prin dureri ale muschilor maxilarului sau dureri de cap, fiind caracterizat de scrasnirea dintilor prin inclestarea maxilarelor.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar