click aici

Cum sa facem rost de bani


Traim intr-o lume in care nevoia de bani este pe zi ce trece tot mai vizibila si face oamenii sa fie tot mai recalcitranti, mai neintelegatori si chiar mai… rai, din pacate. Conceptul de credite bancare a scazut mult in ochii majoritatii si asta nu din cauza serviciilor pe care le ofera bancile ci pentru ca pur si simplu au ajuns sa nu isi mai permita sa faca un imprumut la o banca din cauza salariilormizere.

Singura oaza de lumina sunt asa numitele credite de nevoi personale care le mai permit oamenilor sa faca un imprumut pe care sa il poata returna la timp.

Pe toti ne macina si ne va macina intotdeauna problema banilor, tot timpul ne vom intreba cum sa facem rost de bani, fie ca este vorba de o problema de sanatate sau o problema casnica… mereu avem nevoie de bani.

Insa intotdeauna vor exista raspunsuri la problemele noastre avand in vedere ca intotdeauna va exista o speranta in sufletul nostru si mereu se vir gasi persoane gata sa ne ajute… persoane care vor aparea in calea noastra atunci cand ne asteptam mai putin.

Asa suntem noi oamenii, sortiti miilor de incercari insa, tot sortiti sa biruim mereu. Pana la urma creditele nu sunt un bau-bau de care sa ne speriem ci pot reprezenta o varianta de rezolvare a problemelor noastre. Iar cu tehnologia in continua dezvoltare sunt sigur ca toate vor avea o rezolvare, mai devreme sau mai tarziu. Capul sus, privirea inainte…pentru ca.. si maine este o zi!

 

 

 

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Lucrare de weekend

Imi plac foarte mult decoratiuniile interioare dar si cele exterioare. Saptamana trecuta am fost in vizita pe la fratele meu

Guest Post – My future, my choice: partea a-III-a

I-am pus inainte, in paralel, o imagine a viitorului dupa care tanjeam, o familie, liniste, stabilitate, un caine sau doi

Cumparaturi mari la preturi mici

Iata ca a trecut vremea, suntem aproape de decembrie si frigul isi  fac simtita prezenta tot mai mult. Asa ca,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar