Cineva a vrut schimbare – Noi nu ne vindem tara

stop_hand_1Acum cateva zile am avut o sedinta… De ce sa ma ascund cum fac altii, sunt Secretar Executiv al Biroului Permanent Local al partidului PDL. Si cand mergeam pe drum spre sediul unde trebuia sa ne intanlim …m-am intanlit cu cativa membrii din partidul cu puterea si mai in gluma mai in serios am avut cateva schimburi de pareri politice.. Se pare ca si cei din USL incep sa-si dea seama de promisiunile din campanie..promisiuni facute doar pentru a fi alesi.

1) Noi nu ne vindem tara – Dar vrem sa exploatam gazele de sist
2) Noi nu ne vindem tara – Dar vrem sa avansam cu proiectul Rosia Montana
3) Noi nu ne vindem tara – Dar vrem sa privatizam CFR Marfa
4) Noi nu ne vindem tara – Dar vrem sa privatizam Oltchim-ul
5) Noi nu ne vindem tara – Dar nu cred ca a mai ramas ceva de vandut.

Ceea ce mi-a placut este ca la aproape 1 an si 7 luni de guvernare…membrii USL inca mai dau vina pe Guvernul Boc… De ce ? Pentru ca sunt incompetenti sa gaseasca noi solutii de guvernare, tot ce fac …o fac dupa ureche.. Sper ca sunteti multumiti de alegerile facute. Sa traiti bine.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

2 thoughts on “Cineva a vrut schimbare – Noi nu ne vindem tara

  1. Sincer, eu sunt apolitic, sau cel putin pana in momentul asta al vietii mele. Nu pot spune ca voi fi si pe viitor, tot la fel de apolitic. Dar momentan, toate partidele sunt o apa si un pamant. Acelasi rahat cu denumire diferita. Deci.. Ce-mi promiti tu, imi poate promite si altu’, ideea e ca oricum toti nu fac nimic, din ce promit.

  2. Exact asta este problema in tara noastra .. nimeni nu se implica … asteptam prea mult. Daca trebuie sa schimbam ceva … noi avem puterea. cei de peste 45 de ani .. si-au trait viata …. au prins alte vremuri…. noi ce sa mai primim daca continuam sa fim „apolitici”?

Lasă un răspuns