Pozitivitatea duce la succes

Aproape in toate locurile in care am lucrat pana acum mi-am dat seama de un lucru: gandirea pozitiva duce la succes intotdeauna. Ultima data am lucrat la o firma al carui administrator vorbea cam mult si fara rost si, de-a lungul timpului, afacerea a inceput sa-i mearga din ce in ce mai prost. Ce voia omul de fapt? Sa-i mearga afacerea cu investitii minime.. nu avea nici o idee de marketing, nu-si promova in niciun fel afacerea insa de vorbit… vorbea multe si nevrute.. mai ales in fata clientilor.

PositiveAffirmationsPana la urma a lasat afacereas pe mainile fiului sau care a vent cu un plan de afaceri foarte bun… A inceput sa isi promoveze afacerea intr-un md cu totul nou.. a stiut unde sa puna si de unde sa lase si, incet incet, rezultatele au inceput sa se vada. Clienti noi au inceput sa apara ca ciupercile dupa ploaie si astfel… s-a extins. Bineinteles ca a stiu cum sa-si motiveze si angajatii… Nu mai venea in magazin cu o falca in cer si una in pamant, chiar daca mergea sau nu mergea treaba, ci venea tot timpul bine dispus, cu pofta de munca…oferea un tonus bun atat oamenilor cat si afacerii.

Din punctul meu de vedere o afacere, sau un simplu loc de munca, nu are cum sa functioneze numai cu proasta dispozitie si cu nervi mereu… Oamenii incep sa se sature la un moment dat si aleg un at magazin din care sa isi faca cumparaturile. Cred ca fostul meu sef este exemplul cel mai bun… Si mai cred ca ar trebui sa se puna intotdeauna mai mult pret pe calitate decat pe cantitate… Si am mai aflat ca nu intotdeauna un lucru scump este si bun.

Mie, ca simplu angajat, mi-a fost de folos aceasta experienta penru ca am inteles intr-un final ca gandirea negativa nu ajuta cu nimic pe nimeni, indiferent de domeniul in care am activa… Si am mai aflat ca o afacere functioneaza si da randament maxim numai daca ai un plan de afaceri bine pus la punct. Si stiti cum este vorba aceea: vorba multa, saracia omului… Mai bine mai multe fapte decat vorbe… intotdeauna este mult mai credibil un om care actioneaza si gandeste de zece ori inainte sa spuna un lucru.

Pozitivitatea duce la succes intotdeauna… acest lucru trebuie san il stim cu totii mereu si sa tinem cont de el atunci cand pornim pe un anumit drum.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns