click aici

Ceva nou la noi in oras


Incep sa ma bucur ca oraselul meu nu se stinge niciodata si din cand in cand cate ceva nou apare. Spre exemplu, saptamana trecuta s-a deschis o terasa aproape de centrul orasului. Nu ii dadeam mai mult de o saptamana dar am observat ca pe seara ce trece parca mai multa lume se strange acolo.. Ma bucura foarte mult acest fapt.. Ma gandeam ca oraselul meu a murit sau a saracit definitiv insa sunt unele persoane care vor cu orice pret sa ma contrazica.

maxigel2 20072010 122303Va spuneam de acea terasa … intamplator cel care a deschis aceasta mica afacere imi este prieten si ne permitem foarte multe. Zilele trecute am trecut si eu pe la el si din vorba in vorba cat am baut o cafea l-am intrebat care i-a fost startul acestei mici afaceri.. Fara sa stea pe ganduri a inceput sa-mi spuna absolut tot. Mi-a povestit ca toate a inceput tot de la o cafea . Statea nustiu pe la ce terasa si servea o cafeluta si s-a gandit ca el de ce nu ar putea sa-si faca una.

Bine sa nu intelegeti ca tot ce a facut el a facut singur .. tatal lui are un magazin alimentar si o covrigarie … face cu magazinul si cu acel cuptor de covrigi bani destul de bine… sunt convins ca la ajutat si el.

Asa si cum ziceam totul de la o cafea .. si-a cumparat un expresor de cafea o friteuza (pentru ca la terasa lui serveste si pestisori cu bere).. si uite asa din mai nimic .. tipul acum are 3 angajati (vanzatoare + 2 ospatari) si chiar ii merge treaba destul de bine.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Noi tehnologii pentru agricultura

Poate multi dintre voi veti rade cand veti citi aceste randuri insa este o realitate cruda: taranii nostri isi muncesc

Dependent de… ceasuri

Demult îmi doream un ceas original, dar pana acum nu avusesem bani sa îmi cumpăr unul. Sunt fumator iar la

Totul era perfect

E frumos sa te plimbi si ce senzatie e mai frumoasa decat sa te plimbi cu masina, mai ales pe


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar