Social media module pentru wordpress

In articolul de astazi o sa va propun o lista de 3 module ce ajuta la sustinerea blog-ului/site-ului in social media. Dupa cum stiti retelele de socializare nu ofera linkuri dofollow insa poate fi o sursa de trafic sau poate aduce clienti noi pentru site-ul tau.

1. AddThis

– Fondat in 2004, serviciul AddThis suportă peste trei sute de servicii media sociale. Plugin-ul WordPress vă permite să alegeți dintr-o varietate de dimensiuni și pictograme retelele targetate unde doriti sa activati.social media

2. ShareThis

– Lansat în 2005, ShareThis a fost un mare jucător în distribuirea de continut in social media pentru mulți ani. Plugin-ul WordPress ofera o serie diversificate de icon-uri social-media, in diferite modele. Utilizatorii pot partaja conținut în peste 120 de site-uri cu caracter media si servicii.social media

3. Easy Social Share Buttons

– Acesta permite vizitatorilor să împărtășească conținutul folosind una dintre cele opt servicii social-media. Conținutul poate fi, de asemenea, împărtășit prin intermediul serviciului de e-mail.

social media

Specialistii recomand aceste plugin-uri, eu recomand aceste plugin-uri. Bineinteles astfel de module au umplut internetul insa intodeauna trebuie facuta alegerea perfecta pentru site-ul tau.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns