click aici

Sistemul privat de sanatate – o mina de aur


CMMBSanatatea. Un domeniu in care lumea parca investeste din ce in ce mai putin, ati observat? Lumea parca mai bine investeste in petreceri, in masini sau case, decat in sanatate. Tu cand ai facut ultima analiza? Ai auzit de noul tip de analiza factor V Leiden ? Foarte multi tineri se plang de potenta, iar unii dintre ei, ajung sa fie ipotenti. Santatea noastra ar trebui sa fie cea mai de pret, iar unii o neglijeaza, iar dupa un timp, ajung sa se trezeasca in faze finale cu boli foarte grave. Ultima mea ecografie testiculara la CMMB am facut-o acum o luna, iar peste 5 luni, sunt programat din nou. Dupa, am control la cap si la plamani, deoarece sunt un fumator ocazional si vreau sa stiu dupa ce m-am lasat, daca s-au vazut rezultate. Eu personal va recomand sa apelati la centrul medical CMMB. Un centru educat, disciplinat, dotat tehnologic si nu numai, medici de inalta clasa si seriozitate cat curpinde.

Am fost cu bunica mea acu cativa ani la foate multe clinici, insa nu stiu cum se face ca fiecare clinica dadea cate un diagnostic diferit. Ba la unii era cancer la san, ba la unii nu prea era, la unii era tumoare, la altii nu era. Am fost foarte frustrate la acea vreme, ma si gandeam, cu toata tehnologia pe care o avem, nu suntem instare sa punem un diagnostic bun?

Insa iata ca si in Romania au aparut clinicile CMMB si pentru mine, ei sunt sursa mea numaru unu de santatea si analiza. Preturile sunt avantajoase,asa, ca pentru buzunarele noastre. Traim in Romania doar, asa-i? Tu ce experiente ai cu sistemul medical si mai ales, cu clinicile? Cum s-a desfasurat totul la tine si la ce clinica apelezi?

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Despartire

Despartire “ Adio “ este un cuvant dureros“ Sa-l inlocuim cu “ uitare ““ Am sa te uit “ ii soptesti,“

Parfumuri ieftine si originale de la Fidelityshop

Cu totii ne dorim sa le oferim celor dragi cadourile preferate.  Totusi, uneori e destul de greu sa ne hotaram,

Cadouri de la Crystal Glamour

Recunosc ca sunt un impatimit al distractiei de sarbatori, in familie. Si iata ca vine una dintre cele mai frumoase


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar