click aici

Sistemul privat de sanatate – o mina de aur


CMMBSanatatea. Un domeniu in care lumea parca investeste din ce in ce mai putin, ati observat? Lumea parca mai bine investeste in petreceri, in masini sau case, decat in sanatate. Tu cand ai facut ultima analiza? Ai auzit de noul tip de analiza factor V Leiden ? Foarte multi tineri se plang de potenta, iar unii dintre ei, ajung sa fie ipotenti. Santatea noastra ar trebui sa fie cea mai de pret, iar unii o neglijeaza, iar dupa un timp, ajung sa se trezeasca in faze finale cu boli foarte grave. Ultima mea ecografie testiculara la CMMB am facut-o acum o luna, iar peste 5 luni, sunt programat din nou. Dupa, am control la cap si la plamani, deoarece sunt un fumator ocazional si vreau sa stiu dupa ce m-am lasat, daca s-au vazut rezultate. Eu personal va recomand sa apelati la centrul medical CMMB. Un centru educat, disciplinat, dotat tehnologic si nu numai, medici de inalta clasa si seriozitate cat curpinde.

Am fost cu bunica mea acu cativa ani la foate multe clinici, insa nu stiu cum se face ca fiecare clinica dadea cate un diagnostic diferit. Ba la unii era cancer la san, ba la unii nu prea era, la unii era tumoare, la altii nu era. Am fost foarte frustrate la acea vreme, ma si gandeam, cu toata tehnologia pe care o avem, nu suntem instare sa punem un diagnostic bun?

Insa iata ca si in Romania au aparut clinicile CMMB si pentru mine, ei sunt sursa mea numaru unu de santatea si analiza. Preturile sunt avantajoase,asa, ca pentru buzunarele noastre. Traim in Romania doar, asa-i? Tu ce experiente ai cu sistemul medical si mai ales, cu clinicile? Cum s-a desfasurat totul la tine si la ce clinica apelezi?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Unde este toamna?

Astazi am citit pe blogul lui  un articol care cu adevarat ma pus pe ganduri…  Ce fel de anotimp mai

Rwanda – Din lumea dementei

Suntem in Rwanda, anul 1994, o tara din Africa, o tara macinata de saracie si multe probleme sociale, insa o

Inchirierea unei masini scumpe

Printre persoane, care doresc sa inchirieze o masina, sunt foarte multi care doresc sa inchirieze o masina scumpa. In cele


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte