click aici

Situatii in care un credit rapid este cat se poate de util

Situatii in care un credit rapid este cat se poate de util

Chiar si cei mai bogati oameni raman fara lichiditati, nefiind o rusine in a nu avea bani. Exista momente in viata cand banii nu vor, put si simplu, sa se lipeasca de buzunar, momente in care trebuie cautate solutii.

Una dintre solutii este accesarea unui credit. Un credit bancar necesita timp, nervi si birocratie, asadar, varianta care ramane este cea de credite rapide. In principiu, un credit rapid poate sa vina la pachet cu o multime de avantaje, insa daca nu este accesat cu seriozitate, poate sa genereze si o multime de probleme.

Avantajele pe care le asigura o astfle de finantare sunt:

  • Faptul ca se poate obtine un credit prin sms, fara adeverinta de venit;
  • Faptul ca banii intra in cont in maxim 24 de ore de la solicitare
  • Faptul ca nu necesita o birocratie foarte mare. Creditul rapid este acel credit doar cu buletinul, pentru care solicitantul nu trebuie sa faca altceva decat sa isi scoata buletinul din portofel.

Este util creditul rapid in toate situatiile in care este nevoie de bani?

Cu siguranta, nu! Am amintit ca un credit fara adeverinta de venit (laen ilma konto väljavõtteta) vine la pachet cu dobanzi destul de mari, de cele mai multe ori mai mari decat cele bancare. Este adevarat ca exista si institutii financiare nebancare care asigura o rata a dobanzilor cat se poate de atractiva, insa chiar si asa, exista situatii in care aceasta creditare trebuie sa fie privita din foarte multe parti. Spre exemplu, este posibil sa nu merite achizitia unui credit rapid pentru reinnoirea telefonului sau pentru o noua vacanta exotica, in conditiile in care bugetul este destul de stramtorat.

Totusi, un astfel de credit este extrem de util pentru multe alte situatii:

  • In cazul unor situatii neprevazute in familie. Imbolnavirea sau chiar decesul reprezinta realitati de care nu ne putem veni. Ceea ce se poate face este o trecere cat mai usoara peste un astfel de eveniment neplacut. In lipsa banilor, un credit prin SMS (sms laenud) este ideal.
  • In cazul neachitarii unei rate bancare pentru casa. Colaborarea cu o institutie financiara nebancara este cat se poate de justificata daca nevoia de bani este pentru a acoperi ratele pentru casa.
  • In cazul unei situatii extreme, in care nu se pot acoperi necesitatile zilnice. Este, de asemenea, o situatie care poate sa necesite o creditare rapida.

Creditul rapid este, asadar, extrem de util si poate sa insemne salvarea pentru multi oameni. Cu toate astea, este un instrument periculos, care este bine sa fie folosit cu atentie. In cazul in care nu exista o sursa de venit din care sa se acopere ratele, indatorarea poate sa fie una extrem de neplacuta si sa aduca stres si o multime de alte neplaceri.

Tocmai de aceea, specialistii recomanda optarea pentru un credit doar in situatii cu adevarat importante si doar dupa o informare corecta. Trebuie sa fie analizata dobanda, relatia pe care institutia nebancara o are cu clientii dar si istoricul acestei institutii.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Sirena si marinarul

Undeva, intr-o mare uitata de oameni si pescarusi,de cunoscut si cert, exista demult o certitudine: o sirena.Fiind plictisita de lipsa

Când amintirile – Mihai Eminescu

Când amintirile – Mihai Eminescu Când amintirile-n trecut Încearcă să mă cheme, Pe drumul lung şi cunoscut Mai trec din

Rogue: Customizable Mobile Theme for WordPress

Download wordpress theme | Preview WordPress Theme Rogue: Customizable Mobile Theme for WordPress Thank you for having a look at

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar