click aici

De vorba cu Alisa Maria Dancu


1479053_732316646796048_533904927_n 1.Pentru inceput as dori sa va prezentati!  Buna, eu sunt Alisa, am 18 ani si imi place sa scriu, sa desenez si sa ascult muzica.

 2.Care este blogul tau si despre ce scrii?  Blogul meu se numeste Suflet de copil si acolo scriu despre tot ce imi trece prin minte. La inceput imi postam desenele, dar in timp a devenit un fel de jurnal online.

 3.Ce impact a avut asupra ta lumea online ?  Lumea online a avut un impact destul de mare aspura mea,deoarece era o noua lume pe care o descopeream pas cu pas, si de care constat acum ca sunt dependenta.

 4.Ce parere ti-a lasat lumea online de pana acum?  O parere foarte buna, e o lume complexa.

 5.Blogul tau inseamna o sursa de venit sau scrii doar din placere?  Scriu doar din placere; atunci cand am inceput sa scriu nu m-am gandit deloc la bani… eu pur si simplu scriu.

 6.Scrii advertoriale? Ce parere ai despre ele?  Nu scriu advertoriale momentan,dar nu zic ca pe viitor n-as scrie. Nu am o parere rea despre ele atata timp cat sunt scrise inteligent si se integreaza in structura blogului.

 7.Mai ai si alte proiecte pe langa blogul personal?  Momentan nu, dar imi doresc ca pe viitor sa ma implic in cat mai multe proiecte online.

 8.Iti place sa te implici in ceea ce faci?  Da, iar atunci cand ma implic in ceva, o fac din tot sufletul.

 9.Unde iti promovezi blogul cel mai bine?  De obicei nu prea imi promovez blogul, dar cand o fac folosesc Facebook-ul.

 10.Pe cine citesti cel mai des in blogosfera? *link*  Citesc multe bloguri, mi-e greu sa aleg doar unul. Bine, daca trebuie neaparat: http://lakeoftears.wordpress.com/.

 11.Blogul tau este optimizat SEO?  Deocamdata nu.

 12.Cand vine vorba de web design apelati la specialisti pentru a va face vreo modificare la blog?  Nu apelez la specialisti.

 13.Un gand bun acum la final!  Mi-a facut placere sa raspund la aceste intrebari si va multulmesc pentru oportunitatea de a participa la acest interviu.

 14.Pe cine propuneti pentru interviul urmator?  Adrian (http://la-vorbitor.ro/)

Iti multumesc Alisa si sper ca Adrian sa dea curs invitatiei.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Gradina de la tara

Recent m-am mutat intr-o zona foarte frumoasa. Am vandut tot ce am avut la oras si m-am gandit sa aleg

Gameday v2.4 – Themeforest WordPress Sports Media Theme

Gameday is the premier responsive sports news and media theme for WordPress with advanced features including: Custom-built scoreboard integration, a

Quickly reconceptualize holistic

Professionally productize seamless resources for high-quality systems. Globally morph resource sucking human capital and cross-media growth strategies. Synergistically harness optimal


3 comments

Write a comment
 1. Adi
  Adi 19 decembrie, 2013, 20:01

  Partidul ma vrea tuns ! :)) Ok ma bag.

  Reply this comment
 2. BaPLM.com
  BaPLM.com 23 decembrie, 2013, 23:17

  Andrei, respect! 🙂

  Reply this comment
 3. Stoian Ciprian
  Stoian Ciprian 6 aprilie, 2014, 11:19

  Fain interviul, felicitari pentru initiativa! 🙂

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte