In pielea barbatilor

Untitled-2_1417157225.pngNoi, barbatii suntem in special pasionati de automobilism. De exemplu, mie imi plac masinile mai mult decat orice. De la varsta de optsprezece ani mi-am luat permisul de conducere, iar pentru acest lucru am renuntat la petrecerea de majorat deoarece parintii m-au pus sa aleg intre scoala de soferi si petrecerea de majorat, neavand posibilitatea materiala sa mi se plateasca pe ambele. Multi ar fi ales petrecerea de majorat, dar eu nu, eu am ales sa imi iau permisul de sofer si abia asteptam sa conduc masina tatalui meu. Imi aduc aminte ca in anturajul meu de atunci erau numai baieti pasionati de masini si ne strangeam in fiecare seara in centrul orasului la tot felul de discutii despre automobile.

Cateodata mai organizam si cate o liniuta pe unele strazi necirculate noaptea. Dar vreau sa trec la subiect si sa va spun ca in urma cu cateva luni am decis sa imi cumpar un ATV. Stim cu totii ca atv-urile sunt la moda si ca sunt destul de bune pentru traseele montane. Lucrul care m-a determinat sa imi doresc un ATV a fost dupa ce l-am condus pe cel al unui prieten foarte bun.

Vreau sa va zic ca mi-a placut foarte mult si in acel moment am decis sa pun bani deoparte pentru a-mi achizitiona si eu unul, lucru care s-a si intamplat intr-un timp foarte scurt. L-am folosit cel mai mult ca sa ma plimb prin cartier, dar si la tara, in satul meu natal unde nu ma deranja nimeni. Am participat chiar si la unele jocuri cu atv si a fost destul de distractiv. In orice sezon sunt nedezlipit de atv-ul meu.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns