click aici

Monster high si little pony – jucariile zilelor noastre


elefant_ro logoCe monster high sau ce little pony.. pe vremea mea nu exista asa ceva , nu am avut ocazia sa ma joc si eu cu asa jucarii. Cand eram mic stateam de dimineata pana seara si bateam o minge sau mai stiu eu ce jocuri de cand ma trezeam pana seara cand picam in pat ca de pe front de obosit ce eram. A doua zi o luam cu un lego sau puneam mana pe joystick-urile de la jocul meu pe televizor (terminator) bagam o disketa si il alergam pe Super Mario pana seara. Ce mai vremuri!

Acum toata treaba s-a schimbat .. fetitele il iau in brate pe my little pony si uita sa se mai joace vechile joculete care au facut istorie .. gen: elasticul sau batistuta sau mai stiu eu ce joculete aveau fetele odinioara … Avansam .. si in fata evolutiei nu ne putem pune .. e bine ca avem de unde alege pana la urma. Daca noi inainte jucam fel de fel de jocuri ce nu implica tehnologia .. uite ca acum copii nostri au de unde alege pentru ca tehnologia a evoluat extrem de mult si ma bucura acest fapt.

Ca sa termin acest post intr-o nota pozitiva vreau sa va recomand magazinul online Elefant.ro daca doriti ca prichindeii vostri sa aiba parte de altfel de jocuri si jucarii care cu siguranta le va face copilaria mult mai frumoasa si totodata de neuitat.. Este cea mai placuta si mai frumoasa perioada a vietii, asa ca de ce sa nu profite si ei de ea asa cum am profitat si noi la un moment dat!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cum faci rost de linux si de programe pentru el

Exista mai multe distributii de Linux cum ar fi: Slakware RedHat Debian (distributia asta mi se pare foarte friendly pentru

Adio – Mihai Eminescu

De-acuma nu te-oi mai vedea, Rămâi, rămâi, cu bine! Mă voi feri în calea mea De tine. De astăzi dar

Pin = Grid Personal Magazine / CV Resume WP Theme (Personal)

Download wordpress theme Pin Premium WordPress Theme is a Stylish and Responsive Pinterest-style Theme for Bloggers. Created with love using


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte