Masina trebuie intretinuta

auto-timasMasina, un lucru essential pe care trebuie sa-l avem. Statisticile arata ca Romania este un comparator inrait de masini, peste 3 masini pe familie in Drobeta Turnu Severin, iar numarul BMW-urilor creste in acest oras pe z ice trece. Foarte multe service-uri auto se deschid, iar piese de schimb auto gasesti acuma si pe online. De exemplu piese auto Audi sunt la jumatate de pret pe Auto-Timas.ro.

De asemenea, piese Skoda la un pret mai mic decat la magazine specializate. Eu personal am ramas surprins cand am vazut ce preturi au pe site. Cunosc persoane care lunar schimba cateva piese si mereu ii aud cum investesc foarte multi bani in masina. Eu personal aleg piesele pentru opel de la Auto-Timas.ro. Piese auto de calitate, iar pretul lor este unul acceptabil pentru buzunarul meu. Imi este comod sa comand de pe net, comanda vine intr-un timp foarte scurt la usa la mine. Am apelat la serviciile lor cand mi s-a stricat planetara. Am intrat pe site si am cautat piesele auto de care am avut nevoie. Am comandat si intr-un timp foarte scurt le-am avut la poarta. Asa cum spunea un coleg mecanic, masina trebuie intretinuta asa cum noi ne ingrijim pe noi insine.

Piese de schimb AUDIMasina trebuie spalata si ingrijita, mereu sa se faca schimbul de ulei si sa alimentam doar cu benzina sau motorina de la vanzatori specializati. Alegem benzina sau motorina perfecta pentru noi si pentru masina. Frecventeaza sediile auto pentru a testa masina si pentru ca un mecanic profesionist sa o analizeze din toate punctele de vedere, iar cu timpul, sa corectezi erorile astfel incat sa nu apara altele mai rele si mai costisitoare. Alege performanta si disciplina. Fii educat in traffic si alege sa fii mereu in siguranta. Cam despre asta vorbeste Auto-Timas.ro

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns