Roata Vietii

roata
Cum ar fi viata fara un ajutor? Multi ne intrebam in viata daca nu am avea un anumit lucru cum ne-am descurca. De aceea firma Tente va pune la dispozitie o gama larga de roti pentru carucioare, scaune de birou si alte dispozitive care au roti. De curand m-am angajat la o firma de transportat paleti. Am mini-utilajul dar al meu avea rotile cam tocite. Am cautat pe internet un site de roti transpalet si am comandat 4 roti.
Pot sa spun ca firma este chiar profesionista deoarece rotile au ajuns imediat si am putut relua lucrul. Rotile de la o masina, de la avion, de la un carut, reprezinta si viata omului care este intr-o continua miscare si care progreseaza la orice pas sau la orice rotire.

roataStiinta a evoluat si s-au gasit anumite modalitati ca omul sa stea in casa si sa aiba toate placerile facute de niste roboti. Asa si cei de pe site-ul www.tente.com sunt ca niste robotei care au cea mai mare grija sa satifaca si cel mai mofturos client.

Aceasta firma creeaza roti incepand cu cele de la avion si terminandu-se cu cele mai mici roti posibile. Sunt fericit ca au putu sa isi plaseze un sediu si in Romania de unde sa poata sa faca livrari in toata tara, adica la un pret accesibil pentru fiecare om in parte. O sa ma angajez si eu la o asemenea firma sa vad cum este realizata o roata, deoarece am foarte multe semne de intrebare: Oare de ce roata este rotunda? 😀 si glumesc v-ati dat seama!
Inca de cand eram mic aveam o pasiune pentru masinile cu roti mari care sa intoarca orice cap dupa masina mea, cu timpul mi-am dat seama ca o masina poate sa fie frumoasa si cu roti mai mici dar sa mearaga bine. O roata perfecta trebuie sa fie una care sa aibe mobilitate dar si o durata foarte mare
Cel care a creat roata nu i-a iesit nici lui perfect rotunda stau si ma intreb prima data cred ca a facut-o patrata a vazut ca nu se invarte si i-a taiat colturile facand-o rotunda. Abia atunci si-a dat seama ce este accea o roata care sa se invarta perfect deci orice greutate am avea in viata trebuie sa trecem peste pentru ca viata poate sa ia o intorsatura drastica la fel ca o roata si sa ne dea bucurie si sanatate.
roata
Acum crearea unei roti nu mai este o mare stinta aproape orice om stie sa porneasca o masinarie si sa seteze dimensiunile pe care le doreste producatorul sa le aibe roata. Acum si scaunele de birou au roti pentru o mai buna comodiatate, adica daca vrem sa ne miscam in stanga sau in dreapta nu trebuie sa ne ridicam de pe scaun sau sa il mutam. Stinta a evoluat si s-au gasit anumite modalitati ca omul sa stea in casa si sa aiba toate placerile facute de niste roboti.
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns