click aici

Masculin versus feminin


Unul dintre miturile care circula in mai toate comunitatile e acela care spune ca barbatii urasc moda. Nimic mai fals! Un barbat va dori intotdeauna sa arate bine, numai ca spre deosebire de multe dintre femei, nu va cauta sa urmeze trend­urile vremii, ci mai degraba se va orienta spre ceva ce ii vine bine.

Timpul petrecut de barbati in magazine fata de femei este cu 70 % mai mic. Sociologii spun ca aceasta tendinta tine de natura barbatilor, care conform unui ceas biologic, simt nevoia de a isi termina mult mai repede sarcinile fizice neimportante.Drept dovada, cei mai multi baieti/barbati vor intra in maxim 2­3 magazine inainte de a se hotari asupra unui produs.  in timp ce femeile vor dori sa viziteze toate magazinele cunoscute.

Mai trebuie mentionat inca un factor: numarul magazinelor cu haine pentru femei e cu mult mai mare decat al celor cu haine pentru barbati. De exemplu, in oricare dintre mall­urile din Romania, un barbat va avea la dispozitie maxim 4 magazine din care sa isi poata cumpara,  pe cand o femeie va avea cel putin etaje pline de magazine de haine la dispozitie.

Recomandari: cuponreducere si reduceri dulciuri.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Obiceiuri si superstitii la inmormantare

Obiceiul de a sparge o cana sau un vas atunci cand decedatul este scos din casa exprima mentinerea unei superstitii.

Parapsihologia – Adevar sau imaginatie?

Parapsihologia… Se spune ca parapsihologia, in cele mai dese cazuri , inseamna, de fapt, o automintire si o fuga a

Recomandari pentru cei care urmaresc oferte online

Magazinele care ofera reduceri prin intermediul internetului sunt tot mai multe pe zi ce trece. Cu toate acestea, nu putem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte