Traiul scump – Recomandari de la prieteni

Multa lume isi doreste ceva mai bun pentru ei.. de curand stand de vorba cu niste prieteni de familie am realizat ca la oras iarna este mult mai greu de trait decat la tara… traiul este mult mai scump, deoarece cheltuielile la caldura sunt mult mai mari decat la tara.

traiul scump schimbare
Vorbind noi si facand niste calcule am ajuns la concluzia ca daca am avea centrale termice proprii pe curent am iesii mult mai ieftin si traiul s-ar schimba, pentru ca in ziua de azi totul se rezuma la bani din cauza crizei economice prin care trece tara noastra, cel putin noi abia ne mai putem permite unele lucruri.. Dupa ceva timp de la discutiile avute cu prietenii nostrii ei au si facut acest lucru, au renuntat la centrala orasului si si-au pus centrala termica pe curent, va pot spune ca sunt foarte multumiti de aceasta centrala si cheltuielile sunt mult mai mici.. oameni buni oare unde o sa ajungem in tara asta.. oare o sa mai putem trai in tara asta?

Nu m-am gandit ca situatia se va agrava atat de rau incat nici sa nu-ti mai permiti sa platesti caldura la asociatiile din care facem parte, cu toate ca centrala termica este foarte buna, este si o investitie pe care unii nu ne-o permitem.. eu sper ca ceva se va mai schimba in lumea asta si ca nu voi fi nevoita sa recurg la acest lucru, daca asta se va intampla cu siguranta imi voi pune centrale pe curent pentru ca sunt mult mai bune si economisesti foarte multi bani..

Este pacat ca totul se masoara in bani si ca nu te mai poti gandi la altceva decat la ce sa mai renunti sa te poti descurca doar ca  sa-ti faci modificari in traiul de zi cu zi, cu toate ca centrala termica nu este un lucru rau, din contra este ceva foarte bun.. si cel mai bun lucru este ca o poti porni cand vrei si o poti opri la fel cand vrei… nu esti conditionat de vremea de afara.. uneori iarna este foarte grea si caldura ce vine din oras nu face fata iar de multe ori mai ales daca ai copil mic mai completezi cu un calorifer electric asa ca eu cred ca asta este o solutie foarte buna.

Eu nu prea eram deacord cu schimbarile si mai ales ca iti este frica sa faci ceva ce nu a mai facut nimeni,  ma bucur ca cineva cunoscut a indraznit sa faca ceva bun pentru el si familia sa si cred ca oarecum m-a convins si pe mine.. Trebuie sa fac ceva cu traiul meu!!!

Guest post scris de Georgiana Matache

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns