click aici

Sport de iarna in Franta


Montblanc este cel mai inalt varf al Alpilor, Chamonix are cea mai inalta linie de telecabina  din Europa, iar Trois Vallées revendica titlul de cea mai intinsa zona de ski a planetei.  Alpii reprezinta pentru europeni locul de bastina al sporturilor de iarna.

Regiunile gazduite  de acesti munti impresionanti sunt perfecte pentru toti fanii ski­ului si snowboarding­ului,  chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre ei. In afara de un numar considerabil de partii de  ski de calitate si schilifturi, puteti gasi numeroase posibilitati pentru divertisment si  recreatie. Luati cunostina de sarmul oraselelor in Alpii francezi care va propun o distractie  placuta dupa ski si monumente culturale.

Aici puteti gasi si cazare in apartamente bine  amenajate.  Desi sunt in jur de 400 de statiuni de iarna complet echipate in Alpi, acestea acopera doar  6% din suprafata sa, muntii pastrandu­si astfel frumusetea lor naturala. Datorita asezarii de  pana la 3300 de metri deasupra nivelului marii, statiunile franceze sunt ocupate in mare  parte a anului.

Recomand ski in Franta si ski in Italia.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Beneficiile masajului tantra

Masajul tantra este o tehnica de masaj intima, care este folosit atat pentru relaxare cat si pentru a crea o

Pasiune pentru tehnologie

Sunt pasionat de tehnologie. Prea scurt? Sunt pasionat de calculatoare, telefoane și tot ce ține de acestea. A fost dragoste

Cadoul de la Google – Pagerank Update

Nu se stie cand va fi urmatorul Google pagerank update dar este de asteptat la inceputul lunii Iulie. Ultima actualizare

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte