Sport de iarna in Franta

Montblanc este cel mai inalt varf al Alpilor, Chamonix are cea mai inalta linie de telecabina  din Europa, iar Trois Vallées revendica titlul de cea mai intinsa zona de ski a planetei.  Alpii reprezinta pentru europeni locul de bastina al sporturilor de iarna.

Regiunile gazduite  de acesti munti impresionanti sunt perfecte pentru toti fanii ski­ului si snowboarding­ului,  chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre ei. In afara de un numar considerabil de partii de  ski de calitate si schilifturi, puteti gasi numeroase posibilitati pentru divertisment si  recreatie. Luati cunostina de sarmul oraselelor in Alpii francezi care va propun o distractie  placuta dupa ski si monumente culturale.

Aici puteti gasi si cazare in apartamente bine  amenajate.  Desi sunt in jur de 400 de statiuni de iarna complet echipate in Alpi, acestea acopera doar  6% din suprafata sa, muntii pastrandu­si astfel frumusetea lor naturala. Datorita asezarii de  pana la 3300 de metri deasupra nivelului marii, statiunile franceze sunt ocupate in mare  parte a anului.

Recomand ski in Franta si ski in Italia.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns