click aici

Imagini socante din istoria lumii

Imagini socante din istoria lumii

In momentele mele de plictiseala, de obicei mai faceam poze, abstracte fara o anume tema, doar ce iese. Dar de la o perioada buna de timp ma uit la pozele facute pana acum. Si cum stateam eu si ma uitam la creatiile mele, ma gandeam asa care ar fi fost cele mai importante poze din istorie. Daca as fi stat sa iau in ordine cronologica toate evenimentele istorice, nu as mai fi terminat niciodata, insa cateva de care mi-am amintit pe moment si altele pe care doar ce le-am descoperit chiar mi-au starnit curiozitatea. Nu prea ma pasioneaza pe mine deloc istoria, insa pe scurt imi place :)) Asa ca tot pe scurt v-am prezentat si voua cele mei importante eveniente ale istoriei impreuna cu o imagine.

49a
1. Incepand cu prima defapt, Bomba atomica de la Nagasaki, care s-a intamplat pe 9 Agosto de 1945 si a semnificat sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.

2. Ajungerea omului pe luna, poza facuta in 20 iulie 1969, se poate spune ca primii care au ajuns pe luna au fost Armstrong si Aldrin.

49b
3. Holocaust, pe lagarul de concentrare de la Dachau, Germania.

49e
4. Atacul celor doua turnuri din New York din 11 septembrie 2001, data ce lasa un gust amar pentru americani si fara indoiala a schimbat lumea.

49f

5. Conferinta de la Tehran din 1943, unde Roosvelt, Stalin si Churchill se aliaza contra nazismului.

6. Caderea Zidului de la Berlin, intamplat in 9 noiembrie 1989.

7. Revolta din Tiananmen in 1989, imagini socante unde se vede cum un om anonim se confrunta cu tancurile.

49g
8. Razboiul din Vietnam, 1958-75, poza ce a dat incojurul lumii unde se vad cativa copii alergand pentru viata lor.

49h
9. Beatles – Abbey Road, datat in 1969 si Beatles sunt fara indoiala una dintre cele mai mari referinte culturale al secolului trecut.

49i
10. Albert Einstein, 1879-1940, este bine de stiut faptul ca a fost una din cele mai stralucite persoane care au umblat pe suprafata pamantului, inventiile lui au schimbat lumea. O fotografie care a devenit o pictograma.

49j

Nu stiu cati dintre voi stiati de toate aceste evenimente, eu una nu, dar mi-a facut o deosebita placere sa aflu despre ele, imi place sa citesc lucrurile interesante despre pamantul nostru. Ei bine, fotografiile sunt foarte controversate. Fara indoiala, reprezinta o mare parte din ceea ce s-a intamplat pe planeta si in istorie. Datorita unora dintre ei pamantul este cunoscut astazi, la bine si la rau.

Salvează


Related Articles

Cateva sfaturi de utilizare corecta a unui calculator

Fie ca ne place sau nu, calculatorul a devenit un must have pentru tinerii din ziua de azi si nu

Anvelopele de iarna: intre lege si finante personale

O problemă cu două necunoscute  O lege apărută la sfarsitul verii lui 2011 spune ca soferii sunt obligati sa isi

Superbad (2007)

Evan şi Seth sunt doi amici care nu se pot despărţi nici o clipă unul de celălalt. Ceea ce este

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar