click aici

Îmi plac pantofii…


Îmi plac pantofii, îmi plac la nebunie cei cu platformă. Cei cu platforma îţi pun în evidenţă foarte bine piciorul şi îţi oferă o feminitate care te face sexy, şi pe lângă asta îţi micşorează glezna şi o face mai finuţă. Oricum ar fi ei, cu toc înalt ori cu platformă, negri ori roşi, din catifea sau din piele ei sunt şi vor rămâne pasiunea mea.
Nu cred că există vreo persoană pe lumea asta care să spună că ei nu îi plac pantofii sau că nu are nicio pereche. Pentru că, pentru noi femeile, e foarte important aspectul fizic. Ne place să ne uităm de 10 ori pe zi în oglindă şi să verificăm dacă părul ne stă bine, dacă hainele pe care le purtam se potrivesc, dacă o anumită nuanţă de ruj ne prinde şi tot aşa. De ce? Pentru că atunci când arăţi bine te simţi bine. Iar această regulă se aplică şi invers, dacă te simţi bine, arăţi bine!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Un zambet

Bruxismul se manifesta prin dureri ale muschilor maxilarului sau dureri de cap, fiind caracterizat de scrasnirea dintilor prin inclestarea maxilarelor.

Cum sa fac shopping inteligent

Daca ar fi sa aleg intre a comanda online un produs sau a ma duce personal sa-l cumpar, nu as

Guest Post – My future, my choice: partea a-II-a

Am stiut inca de la inceput ca ea este femeia potrivita pentru mine, asa ca am renuntat pur si simplu

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar