click aici

Vine Crăciunul


Vine Crăciunul, bine îmi pare… sub brad eu am un mega cadou. Şi voi? Aveţi cadouri de desfăcut sau de dat? Ideal ar fi să le faceţi pe amândouă. Nu? E o vorbă care spun că dacă te gândeşti la ceilalţi şi ceilalţi se vor gândi la tine. Anul trecut am primit cadou de Crăciun o pereche de cerceluşi foarte drăguţi, care mi-au rămas şi acum în inima şip e care îi port cu drag de fiecare dată. Ei bine, având în vedere că Moş Crăciun trebuie să sosească şi pe la cei dragi mie, m-am gândit să le cumpăr şi lor câte o pereche de cerceluşi de care să îşi aducă şi ele aminte cu drag de această perioadă a anului şi să le facă fericite aşa cum m-au făcut pe mine o simplă pereche de cerceluşi. Am găsit şi site-ul de pe care să cumpăr cadourile, de unde? De pe Regalgold.ro.
Va recomand Regalgold lantisor argint si inele argint de la Regalgold!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Totul pentru ingrijirea mea personala

Deoarece aparatele mele de tuns si de barbierit s-au invechit, am decis sa imi cumpar altele noi, bune si profesioniste.

De ce avem nevoie de un certificat ISO?

Este de la sine inteles ca in momentul in care va deschideti o afacere, principalul dumneavoastra gand este sa faceti

Vointa de fier

Era o fata muncitoare si educata… ii placuse dintotdeauna sa invete si isi dorea sa isi depaseasca conditia pentru ca

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte