click aici

Vine Crăciunul


Vine Crăciunul, bine îmi pare… sub brad eu am un mega cadou. Şi voi? Aveţi cadouri de desfăcut sau de dat? Ideal ar fi să le faceţi pe amândouă. Nu? E o vorbă care spun că dacă te gândeşti la ceilalţi şi ceilalţi se vor gândi la tine. Anul trecut am primit cadou de Crăciun o pereche de cerceluşi foarte drăguţi, care mi-au rămas şi acum în inima şip e care îi port cu drag de fiecare dată. Ei bine, având în vedere că Moş Crăciun trebuie să sosească şi pe la cei dragi mie, m-am gândit să le cumpăr şi lor câte o pereche de cerceluşi de care să îşi aducă şi ele aminte cu drag de această perioadă a anului şi să le facă fericite aşa cum m-au făcut pe mine o simplă pereche de cerceluşi. Am găsit şi site-ul de pe care să cumpăr cadourile, de unde? De pe Regalgold.ro.
Va recomand Regalgold lantisor argint si inele argint de la Regalgold!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Vacanta pitoreasca

Dragii mei bloggeri, m-am gandit sa va fac o recomandare de vacanta intr-un oras foarte pitoresc, care este vizitat de

Bancuri

Sunt foarte multi comedianti care s-au consacrat spunand bancuri. Eu sunt un mare fac al lui Jean Paler care compune

Vrei sa pleci în strainatate cu cainele? Iata ce trebuie sa stii!

Vine perioada vacantelor si majoritatea romanilor se gandesc deja la city break-uri in marile capitale europene sau la vacante relaxante

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar