Locco are casa noua!

capture-20131122-212734Blogul a trecut pe server nou! M-am hotarat sa-mi achizitionez ceva fara restrictii (spatiu disk,trafic lunar,addon sau alte minuni) ma rog are cateva dar sunt departe 😀 .  Cum va incarca pagina?  

Nu pot spune ca pana acum nu mi-a mers bine insa ma simteam putin cam inghesuit cand stiam ca am la dispozitie doar 3000Mb spatiu disk. La acest pachet am 35Gb si 600Gb trafic lunar, pot creea pana la 35conturi cpanel (pachete gazduire) , nemaipomenit pentru ceea ce am eu in cap acum. V-ati prins… este vorba de un Reseller.

Spuneam acum cateva zile pe facebook ca dupa tranzitie o sa vin cu surprize pentru voi (astia doi, trei cititori ai mei). Promisiunea ramane promisiune pana la capat,  De Luni dau startul!! 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

9 thoughts on “Locco are casa noua!

  1. Daca tot ai intrebat cum se misca, nu se misca nici foarte rapid dar nici incetul, parca are un timp putin exagerat la sfarsit de load.

    Nu ne spui si ce ai in cap?

  2. Probabil o fi din cauza facebook-ului … o sa ma documentez si revin .. Este vorba de un concurs! 3 premii diferite… te mai astept pe aici 😉

  3. stie ce zice catalin, a experimentat si el de curand lucrurile de genul 🙂 diferenta intre apache si restul este mare…

  4. Merge binisor, nu stiu ce sa spun mie imi merge asa cum trebuie. Apropo de concurs, de ce ai inchis comentarile? Am vrut sa te intreb ceva de premii, dar te intreb aici… valabilitatea fiecarui premiu este de?

  5. Le-am inchis pentru ca vreau sa-i adaug doar pe cei participanti. Dar cred ca nu am procedat corect! O sa-ti raspund la intrebare in articolul dedicat concursului!!

Lasă un răspuns