click aici

Locco are casa noua!


capture-20131122-212734Blogul a trecut pe server nou! M-am hotarat sa-mi achizitionez ceva fara restrictii (spatiu disk,trafic lunar,addon sau alte minuni) ma rog are cateva dar sunt departe 😀 .  Cum va incarca pagina?  

Nu pot spune ca pana acum nu mi-a mers bine insa ma simteam putin cam inghesuit cand stiam ca am la dispozitie doar 3000Mb spatiu disk. La acest pachet am 35Gb si 600Gb trafic lunar, pot creea pana la 35conturi cpanel (pachete gazduire) , nemaipomenit pentru ceea ce am eu in cap acum. V-ati prins… este vorba de un Reseller.

Spuneam acum cateva zile pe facebook ca dupa tranzitie o sa vin cu surprize pentru voi (astia doi, trei cititori ai mei). Promisiunea ramane promisiune pana la capat,  De Luni dau startul!! 

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Travelous v1.3.3 ColorLabs WordPress Theme

One-of-a-kind WordPress travel blog theme for the world’s travelers, explorers and wanderers. Travelous helps you build a travel blog quickly

Trei minute de stiinta – FameLab 2013

FameLab International este o competitie internationala de comunicare a stiintei organizata de British Council in asociere cu Cheltenham Science Festival

Origin v1.3 ElegantThemes WordPress Theme

Origin is a stunning grid-based theme that tells a story through imagery. The theme creates a truly engaging experience by


9 comments

Write a comment
 1. Ionut Bajescu
  Ionut Bajescu 22 November, 2013, 22:44

  Daca tot ai intrebat cum se misca, nu se misca nici foarte rapid dar nici incetul, parca are un timp putin exagerat la sfarsit de load.

  Nu ne spui si ce ai in cap?

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 22 November, 2013, 22:53

   Probabil o fi din cauza facebook-ului … o sa ma documentez si revin .. Este vorba de un concurs! 3 premii diferite… te mai astept pe aici 😉

   Reply this comment
 2. Catalin
  Catalin 23 November, 2013, 00:47

  E Apache simplu, ma asteptam la banii astia macar un Litespeed, daca nu Nginx.

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 23 November, 2013, 00:49

   of….of…. te intrebai cum merge nu ce litespeed e 😐

   Reply this comment
   • Yamasha
    Yamasha 24 November, 2013, 21:08

    stie ce zice catalin, a experimentat si el de curand lucrurile de genul 🙂 diferenta intre apache si restul este mare…

    Reply this comment
 3. bucurblog
  bucurblog 23 November, 2013, 11:00

  Bun e bine, treaba e sa faci fata si la costuri…

  Reply this comment
 4. Nicorici Alin
  Nicorici Alin 26 November, 2013, 23:32

  Merge binisor, nu stiu ce sa spun mie imi merge asa cum trebuie. Apropo de concurs, de ce ai inchis comentarile? Am vrut sa te intreb ceva de premii, dar te intreb aici… valabilitatea fiecarui premiu este de?

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 27 November, 2013, 11:22

   Le-am inchis pentru ca vreau sa-i adaug doar pe cei participanti. Dar cred ca nu am procedat corect! O sa-ti raspund la intrebare in articolul dedicat concursului!!

   Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar