click aici

Un loc de munca mult dorit


Știm cu toții ca acum toate companiile angajatoare cer CV european pentru ca este mai eficient. Ce vreau sa va spun este ca eu am lucrat la o firma care, cu ceva timp în urma, se desfiintase. Nu apucasem sa iau nici somaj, deoarece lucrasem doar 11 luni. Așa ca aveam nevoie cu disperare de un nou loc de munca. Dar aveam nevoie și de puțin ajutor din partea familiei sau a cunoscutilor. Primul care mi-a sărit în ajutor în găsirea unui loc de munca a fost unchiul meu din Arad. Acesta m-a sunat și mi-a spus ca dacă îmi găsesc un loc de munca în Arad pot locui la el cât vreau.

logo_HiPoAșa ca am început căutarea pe internet, pe Google, după cuvintele „ locuri de munca Arad” sa vad ce gasesc. După ceva timp de cautari, am constatat ca e timpul sa fac o selecție intre ofertele de locuri de munca pe care le gasisem și să mă gândesc asupra careia mi s-ar potrivi cel mai bine. M-am gândit ca munca într-o fabrica ar fi destul de buna pentru mine la acel moment și de asemenea și mai banoasa. Așa ca am sunat la aceasta firma, iar cei de acolo mi-au propus un interviu pentru a doua zi dimineața și au zis sa am la mine un model de CV european, de preferat. Nu aveam cum sa nu accept, eram într-o situație în care nu puteam spune nu.

Așa ca, a doua zi la ora stabilită eram la sediul firmei, așteptând sa fiu primit la interviu. Când mi-a venit rândul am fost chemat într-un birou, iar interviul a durat circa o oră, timp în care mi s-au pus diferite întrebări. Am fost acceptat pe loc și eram foarte bucuros ca, în sfârșit, îmi gasisem un loc de munca destul de bine plătit și unde aveam destul de multe facilitati.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cadouri personale

Mai este putin pana la Craciun, si deja am intrat in febra gasirii cadourilor celor mai potrivite pentru cei apropiati.

Experienta dureroasa

Dintotdeauna am avut probleme cu dantura, inca de mic am inceput sa vizitez foarte des cabinetul unui doctor stomatolog. Prima

Vacanta in Buenos Aires

Buenos Aires,denumit Parisul Americii Latine si capitala mondiala a tangoului, in care numele inseamna ”vanturi bune” in spaniola. In afara


Tags assigned to this article:
cvcv europeanhlocuri de muncamodel cv

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte