Un loc de munca mult dorit

Știm cu toții ca acum toate companiile angajatoare cer CV european pentru ca este mai eficient. Ce vreau sa va spun este ca eu am lucrat la o firma care, cu ceva timp în urma, se desfiintase. Nu apucasem sa iau nici somaj, deoarece lucrasem doar 11 luni. Așa ca aveam nevoie cu disperare de un nou loc de munca. Dar aveam nevoie și de puțin ajutor din partea familiei sau a cunoscutilor. Primul care mi-a sărit în ajutor în găsirea unui loc de munca a fost unchiul meu din Arad. Acesta m-a sunat și mi-a spus ca dacă îmi găsesc un loc de munca în Arad pot locui la el cât vreau.

logo_HiPoAșa ca am început căutarea pe internet, pe Google, după cuvintele „ locuri de munca Arad” sa vad ce gasesc. După ceva timp de cautari, am constatat ca e timpul sa fac o selecție intre ofertele de locuri de munca pe care le gasisem și să mă gândesc asupra careia mi s-ar potrivi cel mai bine. M-am gândit ca munca într-o fabrica ar fi destul de buna pentru mine la acel moment și de asemenea și mai banoasa. Așa ca am sunat la aceasta firma, iar cei de acolo mi-au propus un interviu pentru a doua zi dimineața și au zis sa am la mine un model de CV european, de preferat. Nu aveam cum sa nu accept, eram într-o situație în care nu puteam spune nu.

Așa ca, a doua zi la ora stabilită eram la sediul firmei, așteptând sa fiu primit la interviu. Când mi-a venit rândul am fost chemat într-un birou, iar interviul a durat circa o oră, timp în care mi s-au pus diferite întrebări. Am fost acceptat pe loc și eram foarte bucuros ca, în sfârșit, îmi gasisem un loc de munca destul de bine plătit și unde aveam destul de multe facilitati.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns