IceTorrent Oradea-Un tracker de succes

ice-come4me2

Despre multitudinea de trackere s-a vorbit foarte mult in ultima vreme, fiecare stie o adresa, care mai de care mai sofisticata, dar care ori nu merge, ori este in revizie sau pur si simplu este identificata ca pagina suspendata, insa putini stiu ca IceTorrent.org vine din urma cu un pachet de servicii menit sa atraga utilizatorul, caruia ii confera in primul rand confortul unui sistem de cautare lejer, indiferent daca acesta cauta un film, un videoclip sau un program anume. Departe de a lauda adminsitratia, aceasta mana de oameni extrem de motivati, poate si datorita faptului ca sunt relativ la inceput de drum, isi fac timp sa stea de vorba cu utilizatorul, sa fie receptivi si rabdatori, exact pe sufletul omului. Orb sa fii cand pasesti pentru prima oara pe IceTorrent sa nu observi nota de profesionalism cu care esti intampinat, de la banala cratima care este pusa unde trebuie si pana la asezarea in pagina, inclusiv sistemul de chat unde tot timpul cand ai o nelamurire primesti un raspuns insufletit de bunavointa aproape instantaneu. Iar tu, utilizatorul, nu trebuie decat sa citesti regulamentul, pe care sa ti-l insusesti.

ice-come1

Daca esti hotarat sa iti faci un cont, acum ar cam fi momentul, deoarece usile se vor inchide la atingerea pragului de 20.000 de utilizatori, actualmente existand peste 17.000 useri activi. Tot la capitolul statistici remarcam si cele aproape 8000 de torente in continua crestere.

Intervievat, proprietarul IceTorrent Oradea ne-a declarat ca este deschis oricarei colaborari, echipa condusa de acesta raspunzand intereselor userilor si nu numai. Ce anume isi doresc? Sa devina o mare familie, cum reiese si din materailul de prezentare.

Staff Leader 2
Sysop 3
Coders 2
Adminstrator 11
Moderator 11
Uploaders 21
Junior Uploaders 22
Special VIP’s 59
VIP’s 159
Power Users 5,604
Users 10,767
Hahalere 745
Warned users 440
Disabled users 448

Ce am remarcat si m-a impresionat in mod placut, a fost invitatia pe care o primesti la nivel de Power User, prin care staff-ul iti pune la dispozitie toata documentatia cu privire la decizia pe care trebuie sa o iei in cazul in care vrei sa devii uploader, documentatie care nu obliga cu nimic. Un fel de..  „pune mana si invata cu ce se mananca munca noastra si respecta uploaderul”
Totusi, exista ceva care obliga la accesarea IceTorrent: bunul simt! Acesta trebuie sa fie la purtator. In caz contrar, esti invitat sa parasesti definitiv trackerul.

Promo IceTorrent

[audio:http://radiocodlea.ro/wp-content/uploads/2009/11/Icetorrent.mp3]

Prezentare IceTorrent

Invitatii aici

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.