click aici

Avantajele pe care un meniu personalizat le poate aduce unei afaceri din domeniul HORECA

Avantajele pe care un meniu personalizat le poate aduce unei afaceri din domeniul HORECA

Pentru restaurantele, barurile si cafenelele care pun accent pentru orice detaliu in ideea de a avea o relatie buna cu clientii, meniurile personalizate aduc un plus de rafinament si autenticitate.

Acestea, alaturi de serviciile oferite si de decor, creeaza un tot armonios de care se vor bucura toti clientii. Azi, companiile specializate in crearea de mape meniu si alte produse dedicate HORECA, isi intampina clientii cu oferte inovative care, exploatate inteligent, vor aduce doar plusuri unei afaceri.

Intre avantajele pe care un meniu personalizat le are, le putem nota si pe urmatoarele:

1. Meniul este, fara indoiala, factorul decisiv cand vine vorba de comanda produselor. Pana la urma, meniul este cel mai important instrument de marketing dintr-un restaurant, cafenea, bar etc. Acesta trebuie sa vanda clientilor produse alimentare si bauturi. Meniul este singura forma imprimata de publicitate pe care sigur o vor citi clientii. O data ajuns in mana clientului, meniul poate influenta in mod direct, nu numai alegerea produselor, ci si cat de mult va cheltui acesta. Personalizarea acestuia va exprima eleganta si bun gust, promovand intr-un mod cat se poate de eficient produsele inscrise in paginile sale.

2. Un meniu poate fi personalizat astfel incat sa se potriveasca decorului si specificului locului. Designul meniului trebuie sa fie potrivit conceptului si imaginii restaurantului si sa comunice in mod eficient o experienta unica de luat masa. Acesta este similar unei carti de vizita si ar trebui sa includa culorile si grafica pe care clientul le vede in jurul sau.

3. De asemenea meniurile asigura o experienta placuta consumatorului, prin faptul ca pot fi create in forme si dimensiuni variate.

4. Nu in ultimul rand, sigla si logo-ul firmei pe care clientii le vad pe meniu vor ramane in memoria acestora.

Ofertele firmelor de profil pentru mape meniu pot aduce un plus de imagine si venit companiilor care le folosesc

Atelierul pentru produse HORECA, Top M, isi desfasoara activitatea in Bucuresti. Toate produsele din oferta – mape meniu, mape bar, mape camera hotel, carte de onoare, brelocuri camera hotel sau pensiune, placemate etc – sunt lucrate cu cea mai mare atentie, in vederea obtinerii unui produs care sa corespunda celor mai pretentiosi clienti.

Top M – legatorie & marochinarie, realizeaza produse din piele ecologica sau piele naturala ce pot fi personalizate cu sigla si numele clientului. Eleganta materialelor din care sunt realizate produsele este completata cu posibilitatea de a fi personalizate cu folio sau timbru sec.

De retinut, atelierul se adreseaza in mod special hotelurilor si pensiunilor din Romania. Produsele pot fi vizualizate si comandate pe: www.mape-meniu.ro!

Exemple de mape:

Această prezentare necesită JavaScript.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Secrete barbatesti divulgate

Cred ca imbracamintea unei persoane poate spune multe despre acea persoana, insa s-a confirmat ca mult mai multe lucruri spune

Elefant.ro a facut camera copilului meu

Cred ca cel mai important moment din viata este acela cand urmeaza sa fi parinte, mai ales devine si unul

Sfaturi de specialist pentru intretinerea parului blond

Exista mai multe nuante de blond, de la cel mai deschis la cel mai inchis, de la cel mai auriu

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte