Ce faci cand te simti slabit?

De ceva timp ma simteam putin slabit, credeam eu ca din cauza stresului si a oboselii si ma gandisem sa consult un doctor pentru asta. Asa ca mi-am sunat doctorul de familie pentru a stabili cu el o intrevedere. Acesta mi-a zis sa trec a doua zi pe la cabinetul lui pentru o consultatie, lucru pe care l-am si facut. A doua zi, m-am trezit de dimineata, m-am imbracat si am plecat spre cabinetul doctorului de familie. Am ajuns acolo, m-a invitat inauntru si mi-a zis sa ii explic ce stari am. I-am zis ca de ceva timp ma simt cam obosit si slabit si ca am o stare in care nu am pofta de absolut nimic.

Mi-a zis ca o sa imi dea o trimitere sa fac niste analize de rutina, pentru a ne asigura ca totul e in regula. Mi-a scris pe un bilet ce analize trebuie sa fac si mi-a zis ca dupa ce le fac ma asteapta sa revin la el cu rezultatele acestora. Nevrand sa mai pierd timpul, am zis sa trec atunci la o clinica unde puteam face aceste analize. Indreptandu-ma spre clinica, ma apucase putin teama, imi era frica sa nu am ceva grav, dar asta era, trebuia sa fac aceste analize pentru a ma linisti si pentru a vedea cauza oboselii mele. Am intrat in clinica si am facut pe rand toate analizele pe care mi le recomandase medicul de familie. Apoi am plecat spre casa si am stat cu sufletul la gura pana a doua zi, cand trebuia sa merg sa ridic rezultatele analizelor. Nu cred ca am dormit o ora intreaga in acea noapte, eram destul de speriat, ma gandeam intr-una sa nu am vreo boala.

A doua zi, la prima ora, am plecat spre clinica pentru a-mi lua rezultatele analizelor. Am ajuns acolo, am luat rezultatele si am plecat cu ele spre cabinetul doctorului de familie pentru a mi le citi si a-mi spune ce se intampla cu mine. Ajungand acolo, acesta a desfacut plicul cu rezultate si mi-a zis ca nu e nimic grav si ca starea mea de oboseala si slabeala se datoreaza stresului si a oboselii. Mi-a zis ca in afara de vitamine nu are ce tratament sa imi prescrie si ca sunt perfect sanatos, doar ca am nevoie de multa liniste si odihna si ca recomandat din partea lui ar fi sa imi iau un concediu in care sa ma relaxez. Mi-a zis sa merg sa imi cumpar niste vitamine, pe care le-am cumparat de pe internet, de pe un site numit www.produsenoni.ro.

Pe acest site am gasit absolut tot ce imi doream , tot felul de vitamine si produse naturiste. Asa ca mi-am cumparat ce mi-a prescris doctorul si pe langa asta mi-am cumparat si niste ceaiuri foarte bune. Dupa o saptamana de luat aceste vitamine si ceaiuri deja ma simteam mult mai bine, starea de oboseala disparuse, redevenisem eu cel dintotdeauna, un om cu foarte multa pofta de viata, intr-un cuvant un om activ. Sunt foarte incantat de produsele prescrise de doctorul meu de familie si acum mi-am recapatat din nou increderea in doctori, pe care cu ceva timp in urma nu o mai aveam. 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Ce faci cand te simti slabit?

  1. am pe cineva in familie, am sa intru pe site sa vad ce pot face pentru el..
    Ms!

Lasă un răspuns