Drogurile si pedepsele

E consumator, cu totii stim ca drogurile creaza dependenta la fel ca si alcoolul. Totusi, individul nu devine un iminent pericol social. Credeti ca justitia procedeaza corect aplicand pedepse cu inchisoarea consumatorilor de droguri?

Dupa parerea mea consumatorii de droguri, trebuie intr-adevar ajutati deoarece isi pun viata proprie in pericol! A fi traficant, nu inseamna neaparat sa fii si consumator! Traficantii ar trebui inchisi! Celor ce cad prada acestora le-ar trebui mult mai mult ajutor din partea noastra, a oamenilor si mai ales din partea celor alesi de noi pentru a ne face traiul mai bun!

Va las sa vizionati videoclipul celor de la Parazitii – drogurile schmba tot

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

10 thoughts on “Drogurile si pedepsele

  1. Cineva zicea ca sunt inchisi consumatorii… greseala. Ei sunt doar retinuti pentru a spune politiei de unde au facut rost de droguri. Vanzatorii sunt inchisi si consumatorii sunt dusi in centre de dezintoxicare. Daca se intampla sa fie inchis un consumator,e din cauza irascibilitatii de care dispunde din cauza drogurilor. Sunt unii care fac urat cand iau droguri. Nu mai tin cont de nimic si nimeni. Asa ca distribuitorii ar trebui cautati si inchisi si pusi la munca toata ziua.

  2. Nu, nu-i corecta legea. Cunosc persoane ce primele dati au fost intentionat drogati acum sunt nevoiti sa se drogheze din cauza dependentei deci ce vina au aceste persoane? Ve-ti spune sa se duca la dezintoxicare unii au incercat, dar fara rezultat, deci poate ar trebui sa aplicam si noi legile cum sunt in alte tari, da’ de unde Romania e ca o turma de oi condusa nu de un cioban ci de mai multi ciobani .

  3. asa e .. cad in plasa drogurilor.. la inceput ”ia sa vad si eu cum e ” apoi .. in fiecare zi .. apoi esti mort ! Nu te mai poti lasa ! + ca , costa o groaza de bani mereu si mereu , iei de la camatari , nici de acolo nu mai ai ce da si uite asa o poveste trista de viata ..

  4. trebuie sa fii idiot sa o dai pe alea grave, gen heroina. de fapt anturajul schimba tot.

  5. Ma aflu in Peru cu serviciul si va spun ca imi este dor de tara, … Imi iubesc tara cu bune si cu rele.

  6. Eu imi doresc ca noi romanii sa ne intelegm mai bine, sa fim mai uniti … parca niciun alt popor nu este atat de dezbinat cum suntem noi, eu sunt mandru ca sunt roman !

  7. Romanul moare de grija caprei vecinului, asta e marele defect, in rest eu sunt mandru ca sunt roman, si vreau sa nu judecam pe unii anume ca si cum toti suntem la fel.

  8. Desi nu avem o imagine chiar buna in lume, eu sunt mandru ca sunt roman, nu ne lipseste nimic … si tara e frumoasa, si oamenii sunt de treaba, poate trecem printr-o perioada mai nasoala, dar cred ca e mai rau in Africa decat in ROmania, deci …

Lasă un răspuns