click aici

In pas cu moda


Mi-a plăcut mereu sa fiu în pas cu moda și mi-au plăcut mereu accesoriile. De exemplu eram atras de ceasuri, ochelari de soare etc. Dar și acestea trebuiau să fie neapărat de firma și să fie foarte frumoase ca sa îmi placa. Asta este doar vina părinților mei, deoarece de mic m-au rasfatat și mi-au cumpărat numai ce îmi plăcea indiferent de preț.

secundarDar acum ca am crescut trebuia sa mi le cumpăr singur. În fine, asta nu era o problemă, fiindcă nu duceam lipsa de bani. Într-o zi, eram în fata calculatorului și nu aveam ce face, așa ca am zis sa dau o raita pe site-urile magazinelor care vând astfel de lucruri pentru a vedea ce a mai ieșit nou. Și uite așa tot cautand am ajuns pe un site pe care culmea, nu îl știam. La prima vedere se parea ca acolo erau numai lucruri de calitate, exact ceea ce căutam și îmi plăcea.

Nu îmi venea sa cred ca pana acum nu dadusem peste acest site, eu care îmi făceam cumpărăturile numai de pe internet. Așa ca fără sa mai stau pe gânduri am intrat direct la sectiunea de ceasuri barbatesti originale, unde am rămas surprins plăcut sa văd ca toate ceasurile de acolo sunt de firma și ca prețurile lor sunt unele foarte bune, nu erau deloc exagerate. Mi-a luat ochii un ceas marca Swiss, era marca mea preferata de ceasuri. Nu îmi mai puteam lua ochii de la el așa ca nu m-a mai interesat ca prețul lui este destul de mare și l-am comandat cu riscul sa rămân cu o gaura în buget și cu riscul să mă certe soția. Dar ca sa o induplec puțin i-am comandat și ei un ceas de perete foarte frumos, pentru ca știam ca ii plac foarte mult.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cloud-ul pe intelesul tuturor

Banuiesc ca exista multi care se intreaba ce este de fapt cloud-ul si cu ce ne poate ajuta. Intrebarea aceasta

Vreau o ferma de link-uri

Putin cam ciudat postul asta asa este insa vin cu o propunere care cred ca nu o intanlesti prea des.

De ce avem nevoie de un certificat ISO?

Este de la sine inteles ca in momentul in care va deschideti o afacere, principalul dumneavoastra gand este sa faceti


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte