Cum să te folosești cât mai mult de comoda din dormitor?

scaune de bar - 1

Pe lângă pat, comoda din dormitor este poate cea mai mare și importantă piesă de mobilier, iar din acest motiv joacă un rol esențial în stabilirea design-ului general din cameră.

Multe comode dormitor vin la pachet cu seturi complet mobilate, lucru care eficientizează procesul alegerii și găsirii celei mai potrivite, care să se integreze perfect în decor.

Totuși, există și numeroase alte opțiuni de comode ieftine care pot fi alese cu încredere pentru a completa estetica unei camere, fără a fi necesară achiziționarea unui set complet de mobilă. De la comode albe, până la comode cu forme și modele aparte, atât timp cât sunt practice și atent lucrate, alegerile sunt nelimitate.

Descoperă cum poți să te folosești cât mai mult de comodele din dormitor!

Asigură- te de faptul că blatul comodei este curat și strălucitor

Înainte de toate, asigură-te de faptul că blatul comodei este curat și strălucitor. Îndepărtează toate obiectele de pe acesta, pentru că deseori, într-un dormitor, comoda este spațiul pe care se așază și depozitează o mulțime de obiecte.

Conform expertilor de la https://www.mobilier-mirjan24.ro/, primul pas în a transforma comoda într-un decor și accesoriu cu personalitate este acela de a îndepărta toate acestea de pe suprafața ei, astfel încât ulterior să o poți personaliza după bunul plac.

Când vine vorba de comode de dormitor, trebuie să ai în vedere că acestea pot reprezenta chiar punctul de maximum interes din această încăpere.

Stabilește unde vei amplasa comoda

Pentru a oferi o armonie vizuală spațiului, poți încerca să amplasezi ceva deasupra comodei. În cazul în care optezi pentru comode albe pentru dormitor, poți pune deasupra un tablou tot cu ramă albă.

Dacă aceasta este amplasată sub o fereastră, nu mai este necesar să agăți nimic. Poți agăța, pe de altă parte, și o oglindă mai mare sau o colecție de piese mai mici, într-un anumit model. Pentru un aspect cât mai armonios, oglinda ar trebui să fie lată și în niciun caz mai lată decât comoda însăși.

Alege ce vei așeza pe suprafața unei comode pentru dormitor

Dacă ai rezolvat ceea ce ține cadrul în care vei așeza comoda, urmează să iei în considerare ce vei așeza pe suprafața acesteia. De exemplu, într-o parte a oglinzii poți așeza o lampă, precum și un ghiveci cu plante de apartament, de preferat înalte, un coș decorativ cu obiecte vintage, o lumânare cu șfeșnic, o vază plină cu flori (artificiale sau naturale). În cazul unei comode albe, poți alege să folosești obiecte decorative în aceleași culori sau în culori contrastante.

Poți accesoriza comoda și cu o tavă decorativă, pe care ulterior să așezi bijuteriile, sticluțele cu parfum sau alte articole de toaletă. Alege o tavă cu modele speciale, eventual realizată dintr-un material precum bronzul sau alte aliaje cu tentă vintage. Poți opta și pentru stilul industrial, cu modele realizate din lemn sau piatră.

Astfel, îi vei oferi unei comode ieftine prilejul de a arăta ca și cum ar fi desprinsă dintr-o revistă de design interior.

Adaugă și alte articolele de decor pentru a obține echilibrul estetic

Acum, după ce ai reușit să imprimi comodei o anumită temă, urmează să adaugi și alte accesorii de dimensiuni mai mici. Te poți folosi de fotografii înrămate, lumânări parfumate, cărți, cutiuțe sau vaze decorative, borcane decorative în care poți pune bijuteriile sau pietricele, flori uscate.

Comoda din dormitor nu are doar o întrebuințare practică, ci și o potențială valență estetică cu efect răsunător asupra designului general al camerei. Folosește-o atât în scop decorativ, cât și pentru a-ți depozita articolele vestimentare și alte lucruri din dormitor.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns