click aici

AcceptedAccepted un film ce merita vazut

In Accepted – Bartleby „B” Gaines este pe cale să fie respins de 8 colegii din 8, ceea ce nu îi va bucura pe părinţii lui. Însă el nu este singurul care nu reuşeşte admiterea, pentru că mai mulţi prieteni de-ai lui sunt pe cale să rămână pe dinafară. B caută acum o metodă de a-i mulţumi pe părinţi şi de a o impresiona pe Monica, fata visurilor lui.

Şi ideea îi vine – îşi deschide propria universitate. Împreună cu prietenii respinşi, îşi păcăleşte părinţii şi deschide Institutul de Tehnologie din South Harmon, însă în curând realizează că şi-au făcut treaba prea bine, deoarece mulţi alţi colegi respinşi vin şi se înscriu la şcoala lor.

Iar cei de la scoala de elită din vecinătate nu privesc cu ochi buni concurenţa, aşa că B trebuie să se descurce într-o situaţie ce pare fără scăpare pentru a scăpa de puşcărie, pentru a impresiona fata, pentru a-şi impresiona părinţii şi pentru a deveni… Accepted .
Sursa: cinemarx.ro
Nota IMDB: 6.4
Durată: 90 minute
Gen: Comedie

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Love and other drugs (2010)

Bazată pe cartea autobiografică „Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman” a autorului Jamie Reidy, comedia romantică „Love and

Optiuni pentru programe de facturare

Din cauza birocratiei tot mai accentuate de la noi din tara, timpul consumat efectiv cu diverse activitati de mentenanta a

Preturile RCA-urilor scad! Acum e momentul!

Mai tineti minte cand spuneam ca mi-am luat masina? Da! Mi-am luat un Golf 3 din 97`, benzinar… merge ceas,


Tags assigned to this article:
Accepted

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte