click aici

AcceptedAccepted un film ce merita vazut

In Accepted – Bartleby „B” Gaines este pe cale să fie respins de 8 colegii din 8, ceea ce nu îi va bucura pe părinţii lui. Însă el nu este singurul care nu reuşeşte admiterea, pentru că mai mulţi prieteni de-ai lui sunt pe cale să rămână pe dinafară. B caută acum o metodă de a-i mulţumi pe părinţi şi de a o impresiona pe Monica, fata visurilor lui.

Şi ideea îi vine – îşi deschide propria universitate. Împreună cu prietenii respinşi, îşi păcăleşte părinţii şi deschide Institutul de Tehnologie din South Harmon, însă în curând realizează că şi-au făcut treaba prea bine, deoarece mulţi alţi colegi respinşi vin şi se înscriu la şcoala lor.

Iar cei de la scoala de elită din vecinătate nu privesc cu ochi buni concurenţa, aşa că B trebuie să se descurce într-o situaţie ce pare fără scăpare pentru a scăpa de puşcărie, pentru a impresiona fata, pentru a-şi impresiona părinţii şi pentru a deveni… Accepted .
Sursa: cinemarx.ro
Nota IMDB: 6.4
Durată: 90 minute
Gen: Comedie

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Un vis devenit realitate

Mi-am dorit dintotdeauna sa am o casa la tara dar nu doar casa este importanta pentru mine ci mai degraba,

Produsele pentru proaspatele mamici

Astazi vorbim despre laptele praf Nestle. Din punct de vedere cantitativ, acesta are 800g si se adreseaza bebelusilor care au

O piedica in calea uitarii

De cele mai multe ori o imagine exprima mai mult decat am putea exprima noi, oamenii, in o mie de


Tags assigned to this article:
Accepted

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte