Maniile de pe retelele sociale care ne fac sa credem ca o persoana este insuportabila

Retelele sociale fac parte din viata noastra. Si multe persoane le adora in timp ce altele fug de ele ca de ciuma. Si fie ca admitem sau nu, cu totii avem defectele noastre. Si exista mereu un anumit tip de persoana care ne agaseaza mereu pentru un motiv sau altul.

Citeste acest articol si vei afla daca faci si tu sau nu parte din categoria persoanelor insuportabile de pe retelele sociale.

Vaneaza complimente. Unele persoane pun pur si simplu poze pe retelele sociale pentru a vana complimente, like-uri sau adore. Aici intra celebrele poze fara make-up pentru a face invidioasa pe toata lumea

Pun o mie de poze cu produse. Influencerii care pun poze promovand un produs pe Instagram, pun o mie de poze cu pachetele, cu deschiderea pachetului (unboxing), cu produsele cu incercarea lor, cu rezultatul obtinut…

Cuplurile doi in unu. Adica cei care sunt mereu inseparabili, care isi fac mereu poze impreuna si care nu pun niciodata poze separat. Sau cei care au un cont comun pe retelele de socializare.

Cei care dau mereu check-in, oriunde s-ar afla. Unele persoane cred cu siguranta ca sunt un GPS uman. Si dau mereu check-in, oriunde s-ar afla.

Domnul sau Doamna „stie tot”. Exista pe retelele sociale persoane care au o opinie despre orice si despre tot, care comenteaza mereu la orice si care mereu sunt gica-contra.

Cei care dau like la orice. Sunt persoane care nu te stiu prea bine si totusi, care iti dau like la orice. Ai si tu asa ceva in lista? Si in plus, aceste persoane au un profil de Facebook incredibil de vag incat nu iti poti da seama cine se ascunde in spatele profilului.

Abuzeaza de hashtaguri. Persoanele care folosesc o multime de hashtaguri pentru absolut orice vor sa arate cat sunt de originale si nu isi dau seama ca exagereaza cu publicatiile.

Persoanele cu ultimatumuri. Adica cele care ameninta mereu ca isi vor inchide conturile, dar nu au de gand sa faca cu adevarat asta.

Justitiarii undercover. Adica cei care vorbesc la orice pas de nedreptati si inegalitati, care nu fac nimic cu privire la acest subiect, ci doar se cearta sau se plang pe retelele sociale.

Persoanele care sunt dependente de sport si care au grija de silueta. Antrenamente, mancare, selfieuri la sala de sport, nu neaparat in aceeasi ordine, dar toate subiectele se invart in jurul aceleiasi teme.

Persoanele care folosesc mereu filtre. Si pun poze cu cele mai idioate filtre. Da, mustatile de pisica, urechile de caine sau de iepuras, pot sa fie la un moment dat extrem de enervante.

Like, like, like. Adica persoanele care dau like sau comenteaza la pozele tale de acum doi ani sau chiar mai vechi. Sau care dau share la anunturi sau la postari la fel de vechi…

Cei care sunt dependenti de mancare. Iata un noul fel delicios de mancare pe care l-am descoperit la noul restaurant. Da, mananci in tendinte, esti cool, am inteles de la prima postare de gen.

 

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns