Vedete pe care alcoolul le-a costat viata

Numeroase sunt vedetele nevoite sa faca fata unor dependente majore, uneori de droguri, alteori de alcool. Din pacate, este dificil sa iesi din acest cerc vicios al consumului excesiv. Drept urmare, multe vedete si-au pierdut viata din cauza consumului de alcool, de cele mai multe ori din cauza unor boli legate de alcool.

Richard Burton

Actor apreciat si sotul lui Elizabeth Taylor, Richard Burton a suferit de alcoolism in cea mai mare parte a vietii sale adulte. In 1974, aproape si-a pierdut viata din cauza consumului excesiv de alcool.

Actorul a murit in 1984, la varsta de 58 de ani, in urma unei hemoragii intracerebrale. Moartea sa a fost brusca, insa starea sa de sanatate era in declin de mai multi ani din cauza alcoolismului.

Billie Holiday

Billie Holiday este considerata in continuare una dintre cele mai influente cantarete din domeniul jazz-ului si blues-ului.

A devenit rapid foarte faimoasa, insa cariera ei a fost afectata, din pacate, de probleme legale si de droguri. Billie Holiday a murit de ciroza la varsta de 44 de ani.

Ryan Dunn

Acest cascador si fost star al serialului „Jackass” a murit intr-un accident de masina cand avea doar 34 de ani. El conducea vehiculul si transporta un pasager cand a parasit soseaua si s-a lovit de un copac.

Raportul de toxicologie a aratat ca, in momentul accidentului, nivelul de alcoolemie in sange era de doua ori mai mare decat limita legala.

Aceasta nu a fost prima infractiune de conducere sub influenta bauturilor alcoolice a lui Ryan Dunn, despre care se stia deja ca are probleme de dependenta.

Errol Flynn

Un mare actor de origine australiana, a devenit celebru in epoca de aur a Hollywood-ului. Errol Flynn a fost cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale romantice, de tip „cloak-and-dagger”.

Celebru pentru comportamentul sau hedonist, a consumat mult alcool si droguri. Errol Flynn a murit la varsta de 50 de ani, iar autopsia a aratat ca suferea de boli de inima si ciroza.

Barbara Payton

Candva o actrita promitatoare, cariera ei a fost afectata de problemele cu alcoolul si drogurile. Viata ei a fost subiectul unui mare interes public.

Problemele sale cu drogurile i-au adus probleme pentru frauda cu cecuri si prostitutie si au fost cauza finala a mortii sale. Barbara Payton a murit de insuficienta cardiaca si hepatica la varsta de 39 de ani.

Mickey Mantle

O adevarata legenda a baseball-ului, el este considerat in continuare cel mai bun jucator din istorie. Mickey Mantle a fost, de asemenea, un consumator de alcool foarte mare timp de multi ani.

John Bonham

Un muzician englez, cunoscut mai ales ca tobosar al trupei Led Zeppelin. John Bonham a murit la varsta de 32 de ani din cauza asfixierii datorate vomei.

Medicul legist a dezvaluit ca muzicianul a tinut-o intr-o betie in noaptea dinaintea mortii, iar rapoartele sugereaza ca si-a inceput ziua cu 16 pahare de vodca la micul dejun.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/people/474899/stars-lalcool-leur-a-coute-la-vie

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns