Vedetele care s-au mobilizat pentru salvarea Australiei

Incendiile devastatoare din Australia au distrus o imensa suprafata a tarii. Iar catastrofa continua sa se intensifice, din pacate, din noiembrie 2019. Peste o mie de case au fost distruse, in jur de o jumatate de miliard de animale au murit, un lucru care ne face sa ne temem din cauza extinctiei unor animale si mai ales, 26 de persoane au murit arse sau asfixiate.

Nimeni nu a ramas insa indiferent la aceasta tragedie, mai ales vedetele din showbizul international.

Leonardo DiCaprio a facut o donatie de 3 milioane de dolari americani, prin intermediul organizatiei sale, Earth Alliance.

Elton John. Legendarul muzician, a anuntat la un concert tinut la Sidney ca va face o donatie de un milion de dolari. A primit o standing ovation si numeroase aplauze din partea publicului.

Kylie Jenner. Miliardara si antreprenoarea din domeniul afacerilor in cosmetice a facut o donatie de aproximativ 930 000 de euro.

Chris Hemsworth. Actorul australian si familia sa, incluzandu-l aici si pe fratele sau Liam, au facut o donatie de un milion de dolari australieni pentru a ajuta tara sa infrunte catastrofa imensa.

Pink. Cantareata si-a aratat si ea simpatia si tristetea cu privire la evenimentele din Australia, promitand o donatie de 725 000 de dolari austalieni, adica in jur de 450 000 de euro.

Metallica. Celebrul grup de heavy metal si organizatia sa de caritate au facut si ei o donatie in jur de 460 000 de euro pentru pompierii din regiunile afectate de incendii si din orasul Victoria.

Nicole Kidman si Keith Urban. Cuplul australian a promis si el ca va face o donatie de 500 000 de doalri australieni pentru a sustine tara de origine in aceasta perioada dificila.

Kylie Minogue. Prin intermediul contului sau de Instagram, cantareata a anuntat o donatie de 500 000 de dolari australieni. Din partea sa, dar si a surorii sale, Dannii.

Selena Gomez. Cantareata a publicat si ea pe Twitter un mesaj prin care anunta ca va face o donatie pentru serviciile de salvare australiene, incurajandu-si fanii sa faca si ei la fel.

Russell Crowe. Actorul australian a facut si el o donatie de peste 100 000 de dolari australieni pentru a ajuta pompierii din intreaga tara.

Maria Sharapova. Jucatoarea de tenis de origine rusa a promis ca va varsa in jur de 35 000 de dolari australieni si l-a provocat pe omologul sau Novak Djokovic sa egaleze si el donatia sa. Acesta i- a raspuns jucatoarei de tenis, promitand ca ii va urma exemplul.

Margot Robbie. Actrita de origine australiana a anuntat intr-un videoclip emotionat publicat pe Instagram ca va face mai multe donatii pentru aceasta cauza, indemnandu-si fanii sa faca si ei la fel.

Nina Dobrev. Actrita canadiana a cerut abonatilor sai de pe pagina de Instagram sa faca si ei donatii, de 19 euro fiecare pentru cei care ajuta la operatiunile de salvare. Aceasta cerere a fost facuta atunci cand a implinit 31 de ani.

 

Phoebe Waller Bridge. Actrita a pus la vanzare rochia sa purtata la Golden Globe si suma obtinuta va fi data serviciilor de salvare australiene.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns