click aici

Cum alegi cristalele in functie de semnul astrologic

Cum alegi cristalele in functie de semnul astrologic

Astrologii ne explica cum putem folosi puterea astrelor pentru a maximiza influenta cristalelor. Cu alte cuvinte: cum sa alegi cristalele in functie de semnul astrologic. Trebuie sa credem in puterea cristalelor: acest mineral este viu. Vibreaza in acelasi timp cu tot ce face parte din universul nostru.

Roca, mineral sau cristal

Pentru a face legatura intre litoterapie si astrologie, specialistii ne sfatuiesc sa incepem cu….inceputul. adica cu formarea rocilor. Astfel, exista trei principii de formare:

– Rocile magmatice, care au luat nastere din magma in fuziune, precum piatra soarelui sau quartz. Aceste pietre sunt indicate in situatii care necesita curajul si luare de initiativa:

– Rocile sedimentare, care sunt roci de suprafata, supuse la eroziune (vant, ploaie, caldura), adica Opalul sau Jaspul. Pietre indicate in situatii care cer multa rabdare;

– Rocile metamorfice, adica roci magmatice sau sedimentare, supuse la o caldura imensa sau o presiune puternica, exercitata de catre miscarile perpetue ale scoartei terestre. Adica Jadul sau Lapis-lazilu. Pietre eficiente in situatii care necesita suplete, adaptarea la o anumita situatie sau flexibilitate;

Si, aceste diferite principii de formare a rocilor ne permit, conform teroriilor astrologilor, sa alegem cristalele in functie de data nasterii. Spre exemplu, Berbecul, Racul, Balanta si Capricornul isi vor indrepta atentia spre cristale de formare magmatice in timp ce Taurul, Scorpionul si Varsatorul spre roci sedimentare si Gemenii, Varsatorul, Sagetatorul si Pestii spre roci metamorfice.

Sistemele cristaline pentru alegerea cristalelor

Fiecare mineral poseda in egala masura ceea ce se numeste structura cristalina bine definita. Combinatia dintre atomii care compun mineralele va fi intotdeauna clasata intr-unul din cele sapte sisteme cristaline: cubic, hexagonal, romoedric trigonal, cvadratic, monoclinic, triclinic si ortorombic. Spre exemplu, daca alegem un cristal in stil cubic si il taiem in mii de bucati, fiecare bucata mica va avea intotdeauna atomii dispusi in structura cubica. Fiecare sistem cristalin poate fi legat de stilul unei persoane.

Spre exemplu, daca ai nevoie de structura si siguranta in viata ta (la fel ca Fecioara si Capricornul), vei vea tendinta sa fii atrasa de pietre care apartin sistemului cristalin cubic. Persoanele de tip hexagonal vor merge pana la capat, precum Berbecul si Sagetatorul. Acest tip de persoane au intotdeauna o motivatie, un scop de atins. Se pot indrepta spre cristale precum Smaraldul.

Alegerea culorilor

Poti alege pietrele in functie de personalitatea ta profunda…dar si in functie de ceea ce ai nevoie in momentul prezent. Trebuie sa acorzi o atentie speciala culorii pietrelor. Spre exemplu, rosul este asociat pasiunii, vitalitatii si curajului. O culoare care poate creste ritmul cardiac. Alegerea unei pietre rosii te poate incita sa actionezi, sa te aperi dar si sa stimulezi pasiunea in viata de zi cu zi. Rozul te poate ajuta sa fii mai deschis, sa iti exprimi cu mai mare usurinta sentimentele, portocaliul sa fii mai creativ, galbenul iti stimuleaza intelectul, verdele ta ajuta sa te relaxezi si albastrul sa te calmezi.

Tu esti cea mai potrivita persoana, in masura sa variezi peitrele in functie de starea de moment.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Related Articles

Cu ce sa iti echipezi bucataria pentru a te bucura de eficienta?

Daca esti o persoana pasionata de bucatarie, atunci iti doresti, cu siguranta, electrocasnice cat mai eficiente si cat mai interesante.

Cum calatoresti cu animalul de companie?

Un animal de companie înseamna multe clipe de fericire pura, insa inseamna si o responsabilitate uriasa. Pe langa faptul ca

O rochie poate fi vazuta in diferite moduri

Chiar daca tu ai vazut o rochie intr-un magazin, si ti-a placut foarte mult, dar ai spus ca este ori

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte