Cand celebritatile ne dezvaluie experientele paranormale

Crezi in fantome, in spirite sau in OZN-uri? Daca raspunsul este Da, atunci nu esti singurul. Aceste celebritati au dezvaluit in cadrul unor interviuri unele din cele mai stranii experiente paranormale.

Miley Cyrus. In 2013, Miley Cyrus a declarat pentru revista E!Online ca a vazut o fantoma in apartamentul sau din Londra. Cantareata a declarat ca a vazut un baiat asezat pe chiuveta din baie in timp ce ea era in cada.

Lady Gaga. Cantareata a declarat intr-un interviu acordat pentru Capital FM in 2011 ca a trait deja cu o fantoma. Fantoma se numea Ryan.
Kate Hudson. Conform Daily Mail, Kate Hudson a declarat in mai multe interviuri ca ar fi vazut fantome in casa mamei sale din Londra. In plus, Kate Hudson este convinsa de faptul ca fantoma mamei sale o viziteaza des.

Adele. Cantareata a cumparat un conac de 7 miliioane de dolari in Londra insa, la scurt timp, a descoperit ca este bantuit.

Nicolas Cage. In trecut, Nicolas Cage a fost proprietarul unui celebru hotel din New Orleans in care au fost comise mai multe crime si numeroase persoane il considera bantuit.

Jessica Alba. Actrita a avut parte de o experienta stranie in adolescenta. S-a simtit captiva in patul casei parintilor sai. Ceva o retinea si nu a putut sa se miste cateva secunde.

Keanu Reeves. Actorul a declarat ca in tinerete el si sora sa au vazut ceva ce semana a fantoma, bantuind prin casa in care locuiau, conform The Verge.

Ryan Gosling. Actorul a declarat ca familia sa s-a mutat intr-o alta casa pe vremea cand era doar un copil din cauza activitatilor paranormale.
Demi Lovato. Huffington Post a declarat ca Demi Lovato ar fi spus intr-un interviu ca locuinta sa din Texas era bantuita de o fata pe nume Emily. A chemat o multime de mediumi in casa si toti au mentionat aceleasi nume referindu-se la spirit.

Halle Berry. Dupa ce a jucat in filmul Introducing Dorothy Danridge, Halle Berry a declarat ca a vazut fantoma actritei decedate.

Patrick Stewart. Actorul ar fi avzut o fantoma atunci cand urca pe scena pentru a juca in piesa Waiting for Godot pe scena Theatre Royal Haymarket din Westminster.

Alain Delon. Actorul a declarat in anul 1990 ca el crede in prezenta extraterestrilor si OZN-urilor. Acesta a declarat in repetate randuri ca ar trebui sa credem in OZN-uri, sa credem ca nu suntem singuri in aceasta lume.

Dan Aykroyd. Variety a declarat faptul ca actorul pretinde faptul ca ar fi vazut fantoma parintilor sai decedati in adolescenta si de atunci a inceput sa fie pasionat de absolut tot ce tine de domeniul paranormal.

Anna Nicole Smith. Defunctul model ar fi declarat in anul 2004 ca a avut relatii intime cu o…fantoma.

Fratii Bogdanoff. Fratii Bogdanoff erau cunoscuti pentru emisiunile lor de stiinta, extrem de vulgare de altfel si au consacrat un episod intreg posibilitatii existentei unei alte vieti decat cea pe care o traim. Au fost crescuti de o bunica care credea cu tarie in fantome.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/people/491194/fantomes-des-celebrites-revelent-leurs-experiences-paranormales

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns