Cheryl Cole, mama celibatara vorbeste despre despartirea de Liam Payne

Cheryl Cole a vorbit recent intr-un interviu acordat MailOnline despre despartirea de Liam Payne, cu care are un copil. A declarat ca abia acum a reusit sa treaca cu adevarat peste aceasta ruptura si ca momentan si-a pus viata amoroasa in stand-by, prioritar fiind copilul.

Vara trecuta, Cheryl Cole si Liam Payne anuntau ca se despart. Cantareata evoca pentru prima data aceasta ruptura intr-un interviu acordat recent. Cheryl a vorbit recent despre aceasta experienta mai putin placuta pentru MailOnline. Artista, in varsta de 35 de ani, jurata in cadrul emisiunii The Greastest Dancer (difuzata pe BBC One) a vorbit despre muzica si iubire, evocand pentru prima data ruptura dintre ea si Liam Payne, cantaret ca si ea. Printre altele, a declarat ca intre Liam si ea nu exista niciun fel de animozitati, ca s-au despartit fara certuri sau violente, au ramas prieteni de dragul copilului.

Cei doi invata fara incetare multe lucruri in rolul de parinti. Iar acest lucru este unul bun si sanatos conform declaratiei cantaretei. Fostii membrii ai trupelor Girls Aloud si One Direction incearca sa pastreze o relatie cordiala in special pentru fiul lor Bear, nascut pe data de 22 martie 2017.

Astfel, pentru Cheryl Cole incepe o viata noua de mama celibatara. Are in vedere inceperea unei noi relatii intr-un viitor apropiat? Conform declaratiilor acesteia, nu a abandonat aceasta idee dar momentan si-a pus viata amoroasa in stand by. Asta deoarece ii place iubirea, sa fie indragostita. Doar ca momentan prefera sa faca o pauza. Se lasa purtata de vant, asteapta sa vada ce surprize ii rezerva viata dar nu are intentia sa se implice intr-o relatie in viitorul apropiat.

Vestea separarii celor doi artisti a socat fanii din lumea intreaga, venind la doar trei luni dupa ce Bear implinise un an de zile.  Cheryl Cole a mai declarat faptul ca Liam (25 de ani), care a devenit celebru ca membru al formatiei One Direction, isi dorea sa devina tata inca de la varsta de 16 ani, ca Liam voia sa se aseze la casa lui si sa aiba o familie si sa nu mai fie singur. Iar ea l-a incurajat in acest sens. Dar apoi, lucrurile nu au mai mers pur si simplu.

Cheryl a mai vorbit si despre dificultatea lui Liam de a gasi un echilibru intre rolul de tata si intre construirea unei cariere solo, acesta fiind fortat sa petreaca luni de zile departe de casa atunci cand Bear era foarte mic. Cheryl a spus ca aproape ca traia doua vieti separate. Trebuie sa te transformi, mental, intr-un star pop, apoi sa treci iar la statutul de tatic ceea ce nu este foarte usor.

Cheryl si Liam s-au despartit in termeni buni, dovada ca acum acesta a felicitat-o pentru intoarcerea in muzica, in ciuda faptului ca, in noul cantec Cheryl l-ar fi descris pe acesta drept un ”f**ker”.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns