7 rezolutii in materie de decor care sa te inspire si pe tine

Cum ar fi sa incepi anul acesta nou cat mai bine si sa te bucuri de un interior mai cosy si mai pe placul tau, ca niciodata? Pentru asta nu ai mare lucru de facut- doar sa tii cont de cateva noi rezolutii pentru 2020 care sa te inspire si pe tine.

Schimba locul mobilierului. Conform principiilor Feng Shui sau pur si simplu in functie de nevoile tale, poti crea impresia unui interior schimbat si mai nou, doar schimband locul pieselor de mobilier.

In dormitor, poti schimba pur si simplu locul patului sau al dressingului pentru a redescoperi locul si de ce nu, pentru a mari putin vizual incaperea. In living, fotoliile si canapeaua isi pot inversa locul pentru a crea un spatiu nou si mai mare.

Amenajeaza un nou colt pentru birou. Fie ca locuiesti intr-o casa mai mare, fie ca locuiesti intr-un apartament, cu siguranta ca vei gasi un  loc pentru un birou unde sa lucrezi. Poti sa il amenajezi in living sau in dormitor, unde este mai liniste sau chiar si sub o scara.

Triaza revistele si cartile si amenajeaza un spatiu pentru lectura. Daca ai biblioteca plina de carti sau revistele sunt asezate peste tot in jurul canapelei, ai nevoie clar de un spatiu sau colt pentru lectura. Alege un raft sau o masuta unde sa le aranjezi frumos sau iti poti amenaja un mic colt in living sau in birou unde sa te delectezi in voie cu cartile preferate.

Schimba salteaua si lenjeria de pat. Ianuarie este cea mai buna luna pentru noi rezolutii, dar si pentru schimbari, schimba deci salteaua patului si lenjeria si vei avea impresia sa dormi intr-un pat nou. Vei dormi cu siguranta mai bine si noptile tale vor fi mai senine. Asta e sigur.

Fa curat in dulapurile de bucatarie si investeste in mai multe solutii de depozitare. Daca te vei reorganiza asa cum trebuie, vei reusi sa incepi noul an foarte bine. Fa curat in dulapuri, investeste in noi solutii de depozitare pentru ca totul sa fie perfect aranjat si organizat. Poti dedica un dulap pentru micul dejun, un colt pentru gustare si un dulap pentru cele mai bune lucruri, pentur cand ai musafiri.

Decoreaza peretii. Tot anul trecut ai vrut sa faci ceva cu acel perete alb care nu este deloc pe placul tau? A venit momentul sa ii vii de hac. Suveniruri din calatorie, materiale cu texturi originale, farfurii, carpete sau covoare, stickere, rame sau oglinzi… chiar ai de unde alege.

Da frau liber imaginatiei pentru ca un perete mult prea cuminte sa devina o veritabila opera de arta de care sa fii extrem de mandru.

Toate dorintele tale in materie de decor ar trebui sa te materializeze. Ai nevoie de un decor mai personal, care sa ti se potriveasca mai ceva ca si o manusa, unde sa te simti perfect. Deci nu mai amana in noul an nicio dorinta sau nicio idee care te inspira.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns