Inspira-te de la cele mai bune marci de haine italiene

In lumea modei, marcile italiene de haine au reusit sa isi pastreze prestigiul de-a lungul vremii. Considerate marci de lux, unele branduri sunt recomandate in intreaga lume. Micile detalii, experienta, calitatea si disciplina care inconjoara moda italiana fac din aceste branduri marci de renume.

Daca iti doresti sa cumperi si tu haine apartinand marcilor italiene cu siguranta vei gasi un magazin italian care sa raspunda cerintelor tale, nevoilor si, nu in ultimul rand, bugetului tau. Iata care sunt cele mai bune marci de haine italiene din care te poti inspira si tu.

Gucci. Gucci este una din cele mai cunoscute marci de haine italiene care a vazut lumina zilei in anul 1921. A fost infiintata de Guccio Gucci si are sediul la Florenta, Italia. O caracteristica prin care a reusit sa se diferentieze de alte marci italiene este faptul ca este specializata in piele si in moda moderna, mereu in tendinte.

De altfel, Gucci se afla in top 3 al celor mai mari marci mondiale in termeni de moda. Este, in egala masura, una din cele mai vandute marci. Dispune de aproximativ 300 de magazine repartizate in intreaga lume.

Prada. Prada este o marca care a vazut lumina zilei in anul 1913. A fost infiintata de Mario si Martino Prada. Sediul principal este la Milano, Italia. Marca a debutat intr-un magazin de marochinarie. La acea vreme, fondatorii brandului nu acceptau femei in companie. Prada si-a schimbat rapid parerea in momentul in care a vazut ca femeile reprezentau numai putin de 80% din industria modei. Prada este o marca specializata in genti pe care femeile le adora. Prada mai propune si alte produse, nu doar genti, are in catalog si ochelari de soare sau valize de calatorie.

Giorgio Armani. Giorgio Armani a fost infiintata in anul 1975 la Milano, Italia. Face parte din brandurile italiene de lux. Este specializat in crearea unor rochii de lux haute couture dar si in conceperea de haine de lux, pantofi italieni, bijuterii, ceasuri, marochinarie. Pe langa faptul ca este specializat in moda italiana, Giorgio Armani, poseda in egala masura diverse lanturi de hoteluri de lux bazate peste tot in lume.
Versace. Versace sau Gianni Versace SRL a fost infiintata in anul 1978. Aceasta marca italiana a fost creata de Gianni Versace si afiseza ca logo capul lui Medusa (mitologia greaca). Hainele oferite de Versace sunt luxoase, elegante si, cel mai adesea, sunt ornate cu imprimeuri flashy sau culori vii.

Incepand cu anul 2018, aceasta marca se lanseaza in crearea de modele de haine si accesorii fara componente de origine animala.

Fendi. Infiintata de catre Adele si Edoardo Fendi, marca Fendi a vazut lumina zilei in anul 1925, la Roma. Fendi a debutat in domeniul marochinariei si blanurilor. Doar cativa ani mai tarziu marca s-a lansat in conceperea unor haine italiene pentru femei si pentru barbati.

Concepe in egala masura si haine pentru copii precum si accesorii si parfumuri. Marca este recunoscuta pentru creatiile sale in culori indraznete si materiale si texturi unice. Actualmente, Fendi dispune de 210 magazine.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns