Cat costa un cadou personalizat?

catcostauncadoupersonalizat

Cum poti personaliza un cadou?

Cadourile au rolul de a aduce un strop de fericire si de a lumina viata celor din jur. Alegerea unor cadouri potrivite este, insa, o sarcina destul de dificila, in special atunci cand sarbatoritul are deja cam tot ce isi doreste.

In ultimii ani, produsele handmade sau obiectele personalizate au castigat in fata clasicelor cadouri mass market, datorita faptului ca sunt inedite si pot fi usor imprimate cu texte amuzante sau poze de suflet, dar si pentru ca pot fi oferite oricarei persoane, cu orice ocazie: aniversare, onomastica, de sarbatori, in cuplu, mamei, surorii sau colegilor si prietenilor.

A personaliza un obiect uzual asa cum sunt canile, spre exemplu, reprezinta un cadou simpatic si original. La mare cautare sunt canile personalizate cu poze de cuplu. De multe ori, se alege o imagine reprezentativa pentru cei doi. Intr-o relatie de cuplu, se poate opta pentru unul din momentele importante petrecute impreuna. In schimb, daca relatia este una profesionala, se poate merge pe varianta pozelor de familie. Cine nu ar adora sa isi priveasca copilul in timp ce isi savureaza cafeaua la birou din cana primita cadou? Ce indragostit nu se va bucura sa primeasca un cadou personalizat de suflet din partea persoanei iubite?

Textele motivationale sau cele cu tenta amuzanta se afla in topul preferintelor cumparatorilor cand vine vorba despre cadouri personalizate pentru aniversare. Un tricou inscriptionat cu expresii de tipul I can. I will se poate dovedi a fi un cadou mai mult decat inspirat pentru o persoana muncitoare, care se dedica 100% activitatilor sale, din dorinta de a-si atinge obiectivul. Pentru o aniversare de cuplu, insa, se poate opta pentru un mesaj de dragoste inscriptionat pe o perna in forma de inimioara. Cu siguranta, un astfel de cadou personalizat va atrage atentia in mod pozitiv si va fi pastrat cu drag.

Cui poti oferi un cadou personalizat?

Cadourile personalizate pot fi oferite oricui, de la prieteni, familie si pana la colegii de munca. Partenerii de cuplu adora sa isi declare iubirea prin intermediul acestor cadouri. Daca se apropie o aniversare a relatiei, nimic nu trasmite mai bine un mesaj de apreciere si iubire, decat un puzzle personalizat, ce reproduce o amintire traita impreuna. Personalizarea unui cadou se poate face si cu un text: fie ca este vorba despre o cerere in casatorie, o reinnoire a juramintelor de dragoste sau pur si simplu o reconfirmare a iubirii simtite, o astfel de idee nu are cum sa dea gres.

Care este pretul unui cadou personalizat?

De regula, cadoul personalizat este accesibil oricarui buzunar. Canile sunt printre cele mai ieftine produse, pretul variind intre 22-25 lei. Costul final poate creste daca se merge pe varianta unei cani termosensibile sau daca cerinta de personalizare este mult mai speciala. Caricaturile digitale imprimate pe cani presupun mult mai multa munca, motiv pentru care pretul unor astfel de cadouri poate ajunge si pana la 75 lei.

Tricourile personalizate costa intre 25 si 49 de lei, in vreme ce tricourile de cuplu pot ajunge si pana la 70 lei, in functie de grafica sau de mesaj. Materialele produselor sunt placute la atingere, iar culorile pot varia, in functie de disponibilitatea producatorului.

Mastile sunt la mare cautare avand in vedere situatia actuala. Toti cei care s-au plictisit de banalele masti chirugicale adora sa poarte modele personalizate pentru un boost de energie. Pretul unui astfel de articol este de doar 25 lei.

Asadar, pretul oricarui tip de cadou personalizat este unul mai mult decat accesibil oricarui buzunar. In plus, totul se comanda simplu si rapid, online, alergaturile prin magazine fiind deja istorie. Comenzile sunt livrate direct acasa, in cel mai scurt timp, fara nici cel mai mic efort.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns