Cum poti decora un perete mai mare din living?

Intr-un living, un perete mai mare poate sa fie asemanator cu un tablou pe care il poti decora sau umple in functie de dorinte si de preferinte. Dar, la fel ca si in arta, uneori iti poate lipsi inspiaratia. Sa instalezi un mobilier, sa apelezi la un accent wall, sa pui tapet… optiunile sunt numeroase. In functie de nevoi si de stiluri, inspiratiile pot sa fie diferite. Iata insa cateva idei pentru ca alegerea sa fie mai usoara.

Un mobilier pentru a acoperi peretele mare din living. Pentru a acoperi un perete mare din living, biblioteca este ideala. Este cea care te va ajuta sa iti expui bibelourile si cartile care vor crea cel mai frumos decor si vor veni cu o latura personala pentru decorul tau. Pentru a se potrivi perfect cu dimensiunile incaperii, o poti face la comanda.

Un tapet panoramic pentru a deschide perspectivele livingului. Intr-un living, unde peretii sunt foarte mari, tapetul panoramic poate sa ne ajute sa ne bucuram de cele mai frumoase peisaje din interiorul casei noastre. Si deschide si perspectiva oferind mai multa perspectiva.

Caramizile pot sa puna si ele cel mai bine in valoare un perete din living. Peretii din caramida sau din piatra sunt lucruri foarte apreciate in domeniul decoratiunilor interioare. Aspectul autentic al unui perete de piatra sau de caramida, vine cu un plus de farmec. Peretele din piatra este cel care vine cu o latura mai bruta iar cel din caramizi rosii cu un farmec new-yorkez.

Un tapet foarte colorat si foarte puternic pentru cel mai frumos volum din living. Grafic, panoramic sau floral… tapetul poate sa aiba o multime de stiluri. Trebuie sa aiba cel mai puternic impact deci pentru a se pune chiar la intrare. Cea mai buna alegere este fara doar si poate cea de inspiratie asiatica care invita natura la tine in casa. O oglinda care se joaca cu perspectivele si care ilumineaza de minune incaperea. Si oglinzile arata cel mai bine pe un perete din living. Contemporana, vintage, mai mica sau XXL… exista pentru toate stilurile si dorintele. Intr-un interior clasic, poti alege o oglinda mai moderna sau mai grafica. Modelele baroce sunt si ele foarte frumoase.

Cele mai frumoase jocuri de volum. Pentru a decora foarte frumos un perete din salon dulapurile suspendate in nuante de pastel sunt cea mai buna alegere. Te poti juca cu cele mai frumoase forme, cu materialele si volumele pentru a varia look-urile si ambianta. Lemnul arata cel mai bine pe un perete mare din living.

Este materialul ideal pentru a aduce un plus de farmec si pentru a incalzi ambianta unei incaperi. La mobilier sau decoratiunile murale are diferite nuante si esente pentru cel mai frumos efect. Pentru un rezultat contemporan, variaza nuantele si esentele si alege linii drepte si forme geometrice. O culoare puternica si mata pentru pereti. Poti crea deci un accent wall cu ajutorul unor culori mai profunde si mai puternice. Iar culoarea aleasa trebuie sa se regaseasca si pe canapea sau pe perne.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns