click aici

Lucrurile pe care trebuie sa le acceptam la partenerul nostru

Lucrurile pe care trebuie sa le acceptam la partenerul nostru

Atunci cand suntem fortati sa petrecem mai mult timp cu partenerul nostru, cu dulcea noastra jumatate, anumite obiceiuri in aparenta banale, pot ajunge sa ne calce pe nervi pana la urma. Trebuie insa sa incercam sa acceptam aceste mici impefectiuni care noua ni se par enervante si sa gasim anumite solutii pentru a deveni mai putin enervante.

Iata deci care sunt lucrurile pe care trebuie sa le acceptam la partenerul nostru, fie ca vrem sau nu.

Vrea sa fie mereu cu noi. Spatiul personal este un adevarat lux in zilele noastre deci poate sa fie deci de inteles ca din timp in timp sa ai nevoie de timp doar pentru tine. Deci trebuie doar sa ceri.

Nu stie la ce foloseste cosul pentru haine murdare. Cu siguranta ca nu este placut sa vezi sosete abandonate peste tot si haine murdare in fiecare colt sau camera din casa. Si daca trebuie sa ii ceri partenerului mereu sa isi stranga hainele ai impresia ca ajungi sa semeni cu o adevarata harpie. Fa totul sa para o gluma si aduna intr-o zi toate hainele sale murdare pe coltul sau de pat. Sa vedem ce va zice… cu siguranta ca va intelege mesajul.

Lasa vesela murdara sa se adune. Persoanele care folosesc vesela ar trebui si sa o spele. E logic, nu? Dar daca partenerul tau nu vrea asta, ai putea sa incerci sa transformi totul intr-o adevarata competitite.

Face dusuri interminabile. Daca te ingrijorezi cu privire la factura de apa, nu este un lucru bun. Dar daca nu ai grija asta, ai putea sa ii urmezi exemplul.

Canta fara incetare. Cantatul este o activitate foarte benefica pentru sanatate. Deci chiar daca cantatul ti se pare extrem de iritant cantatul poate sa aiba si o latura extrem de pozitiva.

Uita o multime de lcururi. Da, pierderea de memorie poate sa fie enervanta dar poate sa fie un semn cum ca iubitul tau are un creier supraincarcat


Related Articles

De ce sa te inspiri de la antreprenorii de succes

Succesul te o stiinta care se invata. Oricine este capabil sa aiba succes. Si cea mai buna modalitate de a

Invata limbajul trupului si afla cand cineva te minte

Limbajul corpului si semne ca cineva te minte Asa cum multe persoane stiu, comunicarea nonverbala se realizeaza cu ajutorul mijloacelor

12 dintre cele mai importante secrete pe care omenirea le-a uitat

Cu cat omul isi pune mai multe intrebari despre sensul vietii cu atat ajunge tot mai des la acelasi raspuns

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte