O bucatarie alba si lemn- ce esenta se poate alege?

Lemnul a devenit in ultima vreme foarte in tendinte pentru cei care sunt in cautarea unui decor interior natural, foarte la moda. Si arata cel mai bine in bucatarie. Este un material rezistent si elegant si vine cu latura sa atemporala in incapere. Cel mai adesea, este de ajuns daca alegi asa cum trebuie esenta si nuantele sale pentru a obtine cea mai moderna bucatarie de care nu ai cum sa te plictisesti prea repede.

Care sunt cele mai folosite esente de lemn in bucatarie?

Exista numeroase esente diferite de lemn. Exista insa patru extrem de apreciate in conceprea bucatariilor.

Stejarul. Se regaseste foarte des in conceperea bucatariilor albe. Este un tip de lemn care rezista foarte bine la pete. Este un tip de esenta de lemn deci foarte usor de intretinut care trece bine proba timpului. De asemenea, foarte multe persoane apreciaza lemnul pentru culorile sale calduroase si aspectul sau rustic.

Frasinul. Daca preferi sa optezi pentru o esenta de lemn mai lejera si mai ales mai moderna, cel mai bine ar fi sa alegi frasinul. Este foarte apropiata de stejar atunci cand vine vorba despre durabilitate si soliditate. De asemenea, este vorba despre un lemn deschis la culoare in mod natural care va aduce un plus de luminozitate si caldura in bucataria ta alba.

Fagul. Cei care isi doresc o bucatarie in nuante de gri-albui sau mai rozaiul, pot miza pe esenta de fag. Este o esenta de lemn ce rezista foarte bine la proba timpului, dar care este insa sensibila la umiditate si la frig. Nu se poate folosi deci pentru o bucatarie de vara, dar poate sa fie instalat pentru o bucatarie la interior.

Avantajele unui lemn deschis sau inchis la culoare intr-o bucatarie in nuante de alb

Lemnul inchis la culoare. Foarte multe persoane aleg sa privilegieze lemnul inchis la culoare precum stejarul sau nucul deoarece vine cu latura sa rustica foarte apreciata mai ales atunci cand este asociata cu un mobilier in nuante de alb. Este un tip de lemn foarte usor de curatat si prezinta un risc mai scazut de aparitie de pete. Un lucru extrem de practic intr-o bucatarie.

Lemnul in nuante deschise. Lemnul in nuante deschise nu este lasat nici el deoparte. Dar latura sa mai rustica nu este pe placul tuturor. Esentele de lemn precu, frasinul sau stejarul ofera astfel mai multe posibilitati atunci cand vine vorba despre nuante si de decor. Vine de asemenea si cu un plus de luminozitate. Acest lucru te poate interesa mai ales vrei sa vii cu o latura mai originala si mai moderna pentru bucataria ta in alb si din lemn.

Fiecare esenta de lemn vine cu avantajele sale. Pentru a alege esenta care merge cel mai bine cu bucataria ta in nuanta de alb, cel mai bine ar fi sa vezi care sunt nevoile tale, dorintele tale si sa tii cont si de nivelul de durabilitate.  In orice caz, o bucatarie alba si lemnul sunt un amestec atemporal cu care nu ai cum sa dai gres.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns