Vrei să ai un dormitor cât mai feminin? Iată ce nu trebuie să-ți lipsească!

Picture frame mockup psd on a rattan chest

Nu-i așa că ți-ai dori să ai un dormitor care să te reprezinte cu adevărat și să-ți pună în evidență pasiunile și personalitatea ta? Dacă ești o fire feminină, ce îndrăgește eleganța și culorile pastelate, este momentul să incluzi aceste elemente și în dormitorul tău, camera în care îți petreci clipe de liniște și unde vrei să te simți cât mai bine și relaxată. Iată cum să te bucuri de un dormitor cât mai feminin:

  • Culorile neutre și nuanțele pastel

Culorile joacă cel mai important rol în dormitorul tău. Deși te-ai putea gândi că pentru un decor feminin trebuie să ai toți pereții roz aprins, nu este deloc așa. Într-adevăr, rozul se numără printre opțiunile des întâlnite, însă, în general, este vorba despre acele nuanțe subtile, fine. Poți opta cu încredere, așadar, pentru elemente roz pastel, precum câteva perne decorative pentru dormitor. Pe lângă aceste culori pastelate, mai poți integra alb și bej.

  • Decorațiuni pentru pereți

O notă feminină poate fi dată cu ajutorul tablourilor canvas, de la pepanza.ro, ce vor completa perfect decorul dormitorului tău. Alege fotografii și modele ce te reprezintă și te inspiră. Din fericire, cu ajutorul tablourilor canvas personalizate poți transforma orice imagine sau amintire frumoasă într-o decorațiune minunată. Iar dacă nu vrei să găurești pereții dormitorului, ai posibilitatea de a apela la un șevalet, ce va aduce un plus de eleganță și o notă artistică încăperii.

  • Cât mai multă lumină naturală

O cameră cu tentă feminină are nevoie de lumină naturală din plin, așa că trebuie să uiți de draperiile groase și opace ce împiedică razele soarelui să-ți pătrundă în dormitor. Optează pentru perdele diafane, transparente și te vei bucura de un spațiu aerisit și spațios. Vei observa că și starea ta de spirit se va îmbunătăți garantat și vei avea un somn profund și liniștit.

  • Oglinzi

Pe lângă rolul său decorativ, oglinda reflectă lumina, ceea ce va crea iluzia unui spațiu mai mare. Nelipsită din decorul feminin, poți integra oglinda în dormitor pe unul dintre pereții camerei sau poți achiziționa un șifonier cu oglinzi pe ușile exterioare. Chiar dacă nu vei face neapărat schimbări majore, vei simți că atmosfera din camera ta se schimbă cu totul și, odată cu ea, și starea ta de spirit. Nu uita: un spațiu luminos și aerisit aduce cu sine un vibe pozitiv!

  • Printuri florale

Nu în ultimul rând, printurile au un rol decisiv în decorul feminin al dormitorului, iar cele mai recomandate sunt printurile florale. Cea mai simplă modalitate de a le integra este cu ajutorul pernelor decorative, perdelelor, draperiilor sau covoarelor. Și florile naturale au un rol important, profită de toate florile de sezon și adu un strop de prospețime în dormitorul tău.

Pe scurt, ținând cont de recomandările noastre vei avea un dormitor feminin care să te reprezinte și în care să te simți confortabil.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns