Cele mai bune destinatii din Europa de vizitat cu trenul

Planuiesti sa vizitezi in viitorul apropiat Europa, dar vrei sa te bucuri in acelasi timp de o calatorie de neuitat si neobisnuita? In acest caz, trebuie sa stii care sunt cele mai bune destinatii de vizitat cu trenul.

Europa este un batran continent gigantic, care are si o caracteristica remarcabila. Reteaua sa feroviara este una formidabila, densa si de inalta calitate si leaga orasele europene intre ele. Mai mult, este posibil sa accesezi toate partile continentului luand caile ferate care il strabat! In acest caz, de ce sa nu profiti din plin in vacanta de acest mijloc de transport pentru a vizita cele mai frumoase destinatii europene?

Scotia. Scotia este una dintre cele mai bune destinatii ale Europei de vizitat cu trenul. Trebuie sa calatoresti cu West Highland Line pentru a te bucura de peisaje scotiene somptuoase. Aceasta linie te va face sa descoperi cele mai frumoase locuri din regiune.

Dupa ce ai urcat la Glasgow, vei ajunge prin mijlocul vailor verzi. Unele locuri apar chiar si in filmul Harry Potter, cum ar fi celebrul viaduct Glenfinnan!

Alpii. Pentru a admira muntii Alpi maiestuosi, nimic nu se compara cu calea ferata. Lantul muntos este, fara indoiala, una dintre cele mai bune destinatii din Europa de vizitat cu trenul. Bernina Express ocupa una dintre cele mai inalte rute feroviare de pe continent. Trecand peste aproape 200 de poduri si in jur de saizeci de tuneluri, te poti bucura de peisaje grandioase.

Venetia. Venetia – nu va surprinde pe nimeni – este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. Orasul Etern este, evident, una dintre cele mai bune destinatii din Europa de vizitat cu trenul! Nu uita, inainte de a te intoarce in tren, sa parcurgi canalele din jurul Venetiei cu o gondola tipica.

Orient Express. Este fara indoiala cel mai faimos tren din lume! Venise-Simplon-Orient-Express (denumirea sa oficiala) leaga Boulogne-sur-Mer de Istanbul. Dar are opriri si la Paris, Venetia, Viena, Innsbruck, in functie de traseul ales! Toate aceste orase sunt printre cele mai bune destinatii din Europa de vizitat cu trenul.

Irlanda. Belmond Grand Hibernian este un tren atipic la fel ca regiunea pe care o traverseaza. Irlanda este una dintre cele mai uimitoare destinatii, datorita frumusetii peisajelor sale. Prin urmare, este una dintre cele mai bune destinatii din Europa de vizitat cu trenul! Trenul leaga cele mai frumoase orase ale Insulei de Smarald: Dublin, Cork, Galway si Belfast.

Geneva. Geneva trebuia neaparat sa se regaseasca printre selectia noastra celor mai bune destinatii din Europa de vizitat cu trenul. Usor de accesat datorita unei retele feroviare dense si de calitate, orasul are multe atuuri. In primul rand, centrul sau istoric al orasului, care are multe puncte de interes turistic. Dar si faimosul sau jet de apa si o priveliste splendida asupra Lacului Geneva!

Amsterdam. Un must dintre cele mai bune destinatii din Europa de vizitat cu trenul: Amsterdam, Venetia olandeza! Capitala Olandei este unul dintre cele mai bune orase de vizitat atunci cand vrei sa te plimbi intr-un weekend. In plus, odata coborat din tren, il poti vizita cu barca sau cu bicicleta. Schimbare de decor garantata!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns