Top 6 cele mai ieftine destinatii de vacanta din Europa in 2018

destinatii de vacanta europa

Pregatirea vacantei de vara reprezinta o reala bucurie chiar daca destinatia se stabileste cu cateva luni inainte de momentul plecarii. Dupa o minima cercetare se poate constata ca Europa detine destinatii de vacanta atractive pentru toate buzunarele. In ceea ce priveste destinatiile mai ieftine, urmatoarele se dovedesc a fi idei foarte bune.

1. Vacanta in Polonia

Tarile din estul Europei ofera cele mai ieftine destinatii de vacanta din Europa, iar Polonia face parte dintre acestea. Costul unei vacante in aceasta tara nu este mare, deoarece pot fi gasite inclusiv restaurante si hoteluri ieftine. Pe de alta parte, nici transportul nu este scump. Din Romania spre Varsovia se pot gasi zboruri foarte ieftine cu companiile aeriene low-cost care ofera calatorii dus-intors la preturi imbatabile. In ceea ce priveste cazarea, in 2017 pentru un sejur de 7 nopti o persoana poate plati de la 143 de Euro in Cracovia sau de la 226 Euro in Varsovia. Este posibil ca in 2018, in extrasezon sau achizitionate din timp sa fie preturi chiar mai mici.

2. Vacanta in Bulgaria

Bulgaria se numara printre tarile europene in care viata este mai ieftina, in plus este situata si foarte aproape de Romania. Tara ofera peisaje variate, un capital cultural vibrant si o gastronomie tipica – totul pentru aproximativ 30 Euro pe zi.

3. Vacanta in Grecia

Grecia este o destinatie europeana care ofera preturi mici cand vine vorba despre vacante. Spre exemplu, in Corfu, la Moraitika si Messonghi, Pleokastrista, Acharavi, Kavos pot fi gasite oferte atractive. Unele agentii de turism, fac oferte all inclusive foarte interesante de la 346 Euro/saptamana cu zbor si demipensiune.

4. Vacanta in Spania

Spania se numara printre destinatiile europene care nu ar trebui ratate. Bineinteles, pentru o vacanta ieftina nu se opteaza pentru Barcelona deoarece este o destinatie scumpa, dar regiunea Madrid este cu mult mai rezonabila si ofera soare, tapas si preturi mai mici. In Madrid se pot gasi oferte la mai putin de 50 de euro pe zi.

5. Vacanta in Italia

Si in Italia se pot petrece vacante exotice la un cost redus. Desigur, nu se pune problema destinatiilor Roma, Milano sau Venetia, deoarece costurile sunt mari, insa Florenta, spre exemplu, ofera arhitectura, istorie si preparate culinare tentante.

6. Vacanta in Irlanda

Irlanda ofera campuri verzi, pub-uri pline de viata si muzica celtica, aceasta tara avand cate ceva de oferit atat iubitorilor naturii, cat si iubitorilor de istorie. In plus, Irlanda este una dintre tarile din Europa de Nord mai accesibile in ceea ce priveste preturile. Dublin este o destinatie de vacanta scumpa, insa in restul tarii pot fi gasite destinatii ieftine – Connemara, spre exemplu.

Exista persoane pentru care cele mai dorite destinatii pentru vacanta de vara sunt plajele, acestea pot gasi in tarile mentionate anterior. Statiuni cu plaje minunate in oferte ieftine promovate de catre agentiile de turism – pentru o informare coerenta, articolul “Cele mai dorite destinatii pentru vacanta la plaja in 2017” publicat pe 6pm.ro se poate dovedi foarte util si folositor chiar si pentru o vacanta in 2018.

Nu ar trebui omise nici alte tari si orase din estul Europei, la fel de fascinante si cu preturi accesibile: Kiev, Praga, Riga sau Budapesta. Nici Bucurestiul nu sta rau in topurile turistice.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns