Etape esentiale in alegerea unui ceas de perete

Intr-un univers hiper conectat in care numeroase aparate tehnologice isi fac aparitia zi de zi si ne ajuta sa comunicam sau sa aflam informatii despre timpul actual, numerosi sunt cei care nu mai au nevoie de un ceas de perete. Insa, departe de a disparea de pe lista preferintelor unora, ceasul inca mai castiga teren si vei fi mirat sa afli cati il mai aleg in continuare.

De ce trebuie sa iei inca in considerare ceasul de perete? Pur si simplu deoarece acest obiect nu iese in evidenta datorita laturii sale practice ci si datorita elegantei si designului unic oferit. Exista ceasuri de perete in modele si stiluri diferite si materialele pentru a ne infrumuseta interiorul. Fiind un obiect de decor, ceasul de perete are ca obiectiv principal integrarea iintr-un medu peronalizat. De retinut este faptul ca ceasul de perete se declina in mai multe variante pe piata si fiecare tip ne aminteste de o inspiratie unica.

In ceas in stil industrial ne aminteste de timpul trecut datorita cadranului metalizat si ceasul vintage importa stilul retro in casele noastre. Poti avea incredere, in egala masura, in ceasul design, modern, pentru a ne aminti de gustul modei contemporane. Ceasul scandinav ne aduce aminte de linistea nordului. Insa, uneori poate fi destul de greu sa alegem un ceas pentru interiorul nostru, datorita diversitatii stilurilor si dimensiunilor. In cele ce urmeaza iti vom oferi cateva etape esentiale in alegerea unui ceas de perete.

Care este stilul actual al interiorului tau?

Alegerea unui ceas de perete se va face in functie de stilul in care este decorata incaperea in care ceasul va fi pus. Ca si obiect de decor, ceasul trebuie sa devina elementul central si emblema incaperii. Alege ceasul de perete in functie de gusturile si preferintele tale. Poate vrei sa integrezi ceasul in decorul actual sau poate preferi sa renovezi inainte si dupa sa alegi ceasul potrviti.
Integreaza ceasul de perete in decorul incaperii

Fa-ti timp sa vizualizezi decorul incaperii tale si imagineaza-ti ca ceasul achizitonat se integreaza in mod armonios in decorul acesteia din urma. Poti opta, spre exemplu, pentru un ceas de perete retro pentru ca acesta din urma sa se integreze armonios in decorul tau si sa confere ansamblului o nota rafinata. Daca vrei sa asezi ceasul intr-un living care asociaza mai multe culori precum gri, alb, bej sau galben, te sfatuim sa optezi pentru un ceas scandinav. Acesta din urma este extrem de apreciat datorita liniilor sale epurate si formelor frumoase. Este o inspiratie directa din curentul Nordic ceea ce confera o atmosera calma si pasnica in locuinta.

O dispunere corecta a ceasului in interiorul tau

Un alt criteriu important este inaltimea la care fixezi ceasul de perete. Deoarece este vorba despre un obiect de decor, ai o multime de variante la dispozitie atunci cand vine vorba de dispunerea, de asezarea sa. Trebuie sa tii cont si celelalte obiecte decorative deja prezente in spatiul in care iti doresti sa il integrezi.

Sursa: https://www.seodigg.fr/2021/11/02/les-etapes-essentielles-pour-choisir-une-horloge-murale/

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns