Idei pentru urmatoarea ta destinatie last minute in Europa

Esti in cautare de destinatii in Europa pentru o vacanta last minute? Iti doresti sa descoperi o capitala europeana in viitorul apropiat insa te simti pierdut in fata numeroaselor optiuni care se afiseaza in fata ta? In acest articol iti oferim cateva idei pentru urmatoarea ta destinatie last minute in Europa.

Barcelona, pe urmele lui Gaudi

Pentru o vizita culturala sau pentru a te distra, Barcelona este o idee excelenta pentru o vacanta last minute in Europa. Extrem de accesibila si placuta in orice anotimp, Barcelona este un oras vibrant pe care il vei adora, fara indoiala. Poti vizita atractia unica, Sagrada Faimilia, sa explorezi parcul Guell pe urmele lui Gaudi sau sa descoperi diferitele case Gaudi, cu arhitectura unica in oras. Te poti plimba prin cartierul vechi din Barcelona. Poti profita de plaja si, odata cu lasarea serii, sa te distrezi in unul din cele mai festive orase din Europa.

Londra, o capitala britanica superba

Chiar daca deja cunosti Londra, ai vizitat-o cel putin o data, un mic sejur in acest oras unic in lume se impune. De la Picadilly Circus la Big Ben, la Buckingham Palace, ai posibilitatea de a vizita o multime de locuri celebre. Si, deoarece orasul este in perpetua activitate, ai la dispozitie sute de idei de vizite sau de divertisment in timpul calatoriei tale. Cu siguranta te vei intoarce cucerit de acest sejur.

Bruxelles, in tara benzilor desenate

La granita cu Franta, pleaca in descoperirea celor mai celebri eroi de benzi-desenate la Bruxelles, Belgia. In capitala belgiana vei fi, fara indoiala, uimit de frumusetea unor atractii precum Grand Place. Pe parcursul vizitei il vei descoperi pe Tintin si vei admira in voie celevrele picturi murale care reprezinta cele mai cunoscute personaje de benzi desenate. Si, odata aflat in Bruxelles, o vizita la celebrul muzeu de benzi desenate se impune.

Praga, un sejur in inima Europei

Praga este unul din cele mai frumoase orase din Europa, o destiantie perfecta pentru un dejur de cateva zile in inima Europei. Cu siguranta vei fi fermecat, in timpul vizitei, de Orasul vechi sit e vei indragosti iremediabil de privelistile oferite de pe Podul Carol. Viziteaza castelul si plimba-te in voie prin acest superb oras din Cehia.

Amsterdam, pleaca in descoperirea orasului cu canale

O alta destinatie ideala europeana pe care o poti alege pentru un sejur last minute este Amsterdam. Orasul este cunoscut pentru numeroasele sale canale si se poate descoperi atat pe jos cat si cu bicicleta, un mijloc de transport preferat de localnici dar si de turisti. Arhitectura caselor situate la marginea canalelor te va seduce fara indoiala. Iti recomandam sa faci o croaziera pe canalele din centrul orasului si pana in portul Amsterdam. Si, bineinteles, in cadrul unui sejur vei avea ocazia sa petrecei pana in zori in acest oras european superb.
Indiferent care oras vei alege din lista de mai sus, vei avea parte, fara indoiala, de unul din cele mai frumoase sejururi last minute. Garantat.

Sursa: https://www.seodigg.fr/2020/01/03/des-idees-pour-votre-prochaine-destination-derniere-minute-en-europe/

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns