Calatorii 2021- destinatii de explorat

Sa mergi in calatorie in acest an este un proiect ce merita din plin sa fie concretizat. Cei care adora sa faca cele mai frumoase descoperiri pot sa aleaga cele mai frumoase destinatii de pe Batranul Continent. Europa propune numeroase locuri de explorat pentru cei care doresc sa isi largeasca orizonturile. Iata o mica lista cu cele care trebuie sa fie neaparat descoperite in acest an.

Edinburgh, Scotia. Capitala scotiana, orasul Edinburgh este una din perlele vechiului continent care merita sa fie descoperita. Cei care ajung aici vor descoperi un oras foarte bogat din punct de vedere cultural si istoric. Patrimoniul natural al acestui oras este un alt motiv pentru care ar trebui sa il descoperi in 2021.

Cracovia, Polonia. O alta tara care nu trebuie sa fie ratata atunci cand faci o escapada in 2021. Polonia, cu vechea sa capitala, Cracovia este o destinatie de privilegiat. Este un centrul intelectual si cultural de anvergura si are numeroase atractii pentru cei care sunt in cautare de o evaziune culturala. Poti descoperi aici mina de sare Wieliczka, muzeul vitraliilor sau cartierul comunist NowaHuta.

Tibilissi, Georgia. Urmatoarea directie in care trebuie sa o iei in 2021 este fara doar si poate Georgia. Capitala sa este cea mai interesanta alegere pentru cei care isi doresc o escapada pe pamanturi georgiene. Orasul Tibilissi ofera cel mai umitor peisaj de descoperit. Aici trebuie neaparat sa se descopere Catedrala Sfintei Treimi sau Muzeul National al Georgiei. Dar si cafenelele sau restaurantele pentru a descoperi cea mai delicioasa bucatarie locala.

Reykjavik, Islanda. Scandinavia este o regiune cu un inalt potential turistic. Iar capitala islandeza este un loc ce nu trebuie ratat sub nicio forma. Reykjavik ofera numeroase posibilitati de descoperiri minunate. Cei care ajung aici pot admira un peisaj natural iesit din comun. Poti explora orasul pe jos, sa vizitezi biserica Hallgrimskirkja, sa descoperi cele mai frumoase spatii verzi sau sa savurezi bucataria locala.

Florenta, Italia. Vacanta in Europa va fi una de neuitat pentru cei care aleg sa descopere Florenta, Italia. Italia rezerva o multime de suprize frumoase celor care ajung aici. Este o tara foarte bogata din punct de vedere cultural si istoric, cu numeroase monumente de descoperit. Florenta este leaganul Renasterii. Centrul sau istoric este clasat in Patrimoniul Unesco si are o valoare importanta pentru Italia si vechiul continent.

Thessaloniki, Grecia. Peisaje care ne fac sa visam pentru numerosii turisti care adora peisajele care iti taie respiratia. Orasul Thessaloniki este o etapa de exceptie pentru cei care aleg sa calatoresca in Europa. Datorita dinamismului de aici, turistii nu vor putea sa se plictiseasca. Intre diferitele vizite culturale si arheologice, dar si cele mai frumoase zile petrecute la plaja, sa nu uitam nici de iesirile gastronomice, cei care ajung aici vor fi cei mai incantati.

Lisabona, Portugalia. Iata un sejur european autentic. Vei gasi numeroase monumente minunate precum Arcul de Triumf, Monumentul Descoperirilor sau Turnul Belem. Vei gasi o multime de atractii prin intermediul unui city tour pasionant.

Tu ce destinatie alegi pentru urmatoarea ta vacanta?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns