Principalele motive pentru a alege un credit nebancar

motive credit nebancar rapid

Un credit nebancar pare cea mai potrivita varianta de obtinere a sumei necesare pentru a acoperi cheltuielile ce nu pot fi acoperite in alt mod. Finantarile nebancare sunt acordate de institutii financiare care nu cer foarte multe acte pentru a aproba cererile, care nu impun cheltuirea banilor intr-un anumit scop si ajuta persoanele aflate in impas financiar mai repede decat ar putea crede acestea.

Motivele pentru care oamenii apeleaza la un astfel de imprumut sunt din cele mai diverse si lesne de inteles, iar atunci cand familia, prietenii sau bancile nu se arata disponibile pentru a ajuta, institutiile financiare nebancare reprezinta cea mai buna solutie.

De ce este recomandat un credit nebancar?

Principalele motive pentru a apela la un IFN online si nu la o banca pentru un imprumut includ:

  • suma oferita – in cazul unui imprumut urgent, suma acordata este mica, oferita pe o perioada scurta de timp, de regula de la un salariu la altul. Valoarea imprumutului nu este foarte mare, pentru ca acestea sunt destinate acoperirii unor nevoi financiare urgente si a unor cheltuieli neasteptate, de aceea sunt si usor de restituit. Defectarea aragazului, masinii de spalat, necesitatea unei interventii dentare urgente sau alte necesitati urgente nu necesita o suma impresionanta de bani;
  • documentatie minima si timp economisit – in cazul unui credit rapid, documentatia este minima. Pentru un credit bancar, oamenii trebuie sa se inarmeze cu foarte multa rabdare si sa ia documente, adeverinte si alte dovezi care sa justifice veniturile incasate lunar, in timp ce pentru un credit nebancar, nu este nevoie decat de o adeverinta de venit, de o copie de pe buletin, de datele personale si completarea raspunsului la cateva intrebari suplimentare;
  • mod de aplicare – modul de aplicare la un credit urgent este extrem de simplu, in mediul online sau telefonic, fara a depinde de drumuri facute la banca, de oriunde si la orice ora.

Creditul rapid nu este un motiv de indatorare excesiva

Contrar asteptarilor, creditul rapid nu este un motiv de indatorare excesiva, pentru ca, atata timp cat oamenii se imprumuta de o suma mica de bani, nu au cum sa fie in pragul falimentului personal. Ceea ce inseamna ca oamenii nu pot cheltui irational, nu sunt tentante, nu se intind pe termen lung si nu afecteaza bugetul personal al imprumutatilor.

Pentru a avea un buget stabil care sa nu le fie afectat de imprumuturile rapide luate in mod constant, imprumutatii trebuie sa:

  • isi planifice din timp bugetul personal sau bugetul familiei, eliminand cheltuielile in exces si inutile;
  • isi propuna anumite scopuri si sa economiseasca lunar o suma de bani;
  • incerce sa aiba un venit suplimentar din hobby-urile sau pasiunile la care sunt cu adevarat buni si pentru care nu sunt necesare investitii spectaculoase;
  • isi controleze cheltuielile si sa nu se intinda mai mult decat pot sustine;
  • profite de ofertele magazinelor, astfel incat sa poata salva o parte buna din buget.
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns