Cele mai frumoase orase din Europa pentru un city break

Vrei sa calatoresti peste tot si esti in cautare de cele mai frumoase si mai interesante destinatii? De ce nu ai incepe cu cele mai frumoase capitale europene, mai abordabile si mai aproape? Cele care iti fac inima sa bata pentru cel mai frumos city break sau cele care iti vor incanta sufletul cu cel mai frumoase atractii.

Londra, cea mai vasta. Londra este un oras extrem de dinamic, care atrage o multime de lume si care mereu are ceva in plus de oferit, chiar daca am mai descoperit-o. O metropola cu o mie de fete care te va duce in inima istoriei cu monumentele si muzeele sale. Te va duce in diferitele parti ale lumii cu populatia sa cosmopolita si cartierele sale atat de diferite. De la clasicul cartier Westminster, la originalul Camdem Town si romanticul Nothing Hill, capitala englezeasca are cu ce sa te suprinda.

Lisabona, preferata gurmanzilor. Trebuie sa te echipezi cu cea mai buna si cea mai confortabila pereche de pantofi pentru a descoperi aceasta capitala. Dar un lucru e sigur. Vei fi cu adevarat fermecat de stradutele sale, de locuitorii sai si mai ales de bucataria sa. Este o destinatie autentica si calduroasa care iti va placea cu siguranta.

Paris, cea mai poetica. La Paris vei gasi mereu un strop de magie si de poezie. Este unul din cele mai vizitate orase si isi surprinde mereu in mod placut vizitatorii. Farmecul sau trebuie sa fie descoperit dimineata atunci cand orasul se trezeste la viata.

Budapesta cea sensibila. Budapesta este de fapt o intalnire a vechilor orase Buda si Pest de pe malurile Dunarii. Un oras care imbina de minune arhitectura, cultura si cele mai frumoase piete in cea mai frumoasa armonie. In week-end poti descoperi castelul Buda sau Biserica Matyas. Dar si Podul Lanturilor sau Piata cea Mare. Sunt deci o multime de lucruri de facut in aceasta metropola. Deci este una din cele mai frumoase capitale europene de descoperit.

Praga cea originala. Paradisul berii, dar nu numai. Praga promite un sejur plasat sub semnul relaxarii. Arhitectura si cultura sa fac din el un oras foarte interesant si bogat. Praga este un oras traditional, romantic si modern care atrage din ce in ce mai multi turisti in fiecare an, cu arta sa contemporana, cu locurile insolite si bogatul sau patrimoniu arhitectural.

Roma cea impozanta. Roma are una din cele sapte minuni ale lumii. Cu Colosseumul sau, Roma este fara doar si poate unul din cele mai frumoase orase istorice de descoperit. Intre cea mai delicioasa pizza sau cele mai delicioase paste, poti alege sa vizitezi si Fontana din Trevi sau chiar si Vaticanul.

Berlin cea inovatoare. Berlin este un oras tanar, dinamic care imbina de minune vechiul cu noul. In cartierele mai hipster, artistii locali isi expun creatiile si se reinventeaza mereu si mereu. Dar, pe cealalta parte a orasului, istoria « ne sare in ochi ». poarta Brandebourg, Zidul Berlinului sau Memorialul Holocaustului… Berlin este un muzeu in aer liber, dar si un oras ecologic, autentic si inovator.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns