Secrete barbatesti divulgate

Cred ca imbracamintea unei persoane poate spune multe despre acea persoana, insa s-a confirmat ca mult mai multe lucruri spune o lenjerie intima. Atunci cand vorbim despre lenjerie intima, cu siguranta gandul ne duce pe toti la lenjeriile frumoase si sexy pentru femei insa, o sa va surprind, aici este vorba de lenjeria intima a barbatilor. Nu cred ca va trecea prin minte ca lenjeria pe care barbatul o poarta poate divulga secrete in legatura cu ei.

sevensins1-150x150Asa ca iata cateva secrete pe care lenjeria de barbati ni le divulga. Daca barbatul de langa noi are in garderoba sa numai articole de lenjerie intima albe si negre atunci sa stiti ca acesta tine cu dintii de convingerile lui, este conservator defel si uneori poate fi chiar inflexibil. Nu accepta nici un compromis de nici un fel.

Exista si barbati care prefera lenjeria copilariei, adica mereu cauta ca articol de lenjerie intima acei chiloti clasici. Acest lucru nu inseamna neaparat un lucru rau, ci poate insemna ca se simte bine in pielea lui dar ca nu pune foarte mult pret pe moda. Insa, trebuie sa fiti putin in alerta doamnelor si domnisoarelor, este posibil ca acest barbat sa fie inca „baiatul mamei”!

Exista si acei barbati carora le place sa-si poarte lenjeria intima la vedere. Acest lucru nu se intampla din neglijenta ci asta inseamna ca in cazul acesta avem de-a face cu un barbat atent la propria imagine, chiar daca unele persoane le-ar considera neglijente. Nu, dimpotriva! Este vorba de un barbat care se vrea in centrul atentiei in fel si chip si adesea este prea plin de sine.

Iata cum lenjeria intima a unui barbat ne poate da anumite detalii despre caracterul lui. Cu aceasta ocazie am putut observa faptul ca nici barb atii nu isi aleg articolele de lenjerie intima pur si simplu la intamplare, ci au mare grija atunci cand le aleg.

Bineinteles ca si in alegerile lor primeaza calitatea, ca si in cazul femeilor, tocmai de aceea Sevensins are grija ca ambele parti, atat femeile cat si barbatii, sa primeasca cle mai bune produse de acest gen. La Seensins nu risti sa mergi si sa nu gasesti ceea ce iti doresti, din contra, de aici pleaca toata lumea multumita! Fie ca esti femeie, fie ca esti barbat, in acest magazin se gasesc cele mai bune, mai frumoase si mai sexy articole de lenjerie intima! Dati un click si va veti convinge singuri!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns